Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015

<< < (13/14) > >>

Rodica_I:
Bravo , Cris , ma speriasem ca ati fost atat de impresionate de aceasta excursie ca ati ramas fara cuvinte!!
Nu vedeam nici o reactie.
Da..... si eu ma refac cu ceai de galbenele , ;D dupa cura cu palinca, nopti tarzii ,  lectii de dans , “atingerea crestei”…. :thumbup:
Felicitari  Gigi, ca de obicei ai stiut sa dai o nota deosebita prin programul excursiei .
Eu citesc cu nerabdare comentariile dupa fiecare actiune incheiata  asa ca am sa-mi fac timp sa va spun cateva impresii … desi … abia am gasit locusor.  :)

maya13:
Dupa ce mi-a revenit glasul la propriu ( caci am facut laringita   >:D )  ... indraznesc sa spun ca nimic nu ma emotioneaza mai mult decat curajul oamenilor de a face exact ce viseaza . Am intalnit oameni frumosi , curati , locuri la care inca visez , gazde minunate , privelisti incantatoare , un grup de fete de poveste , un ghid de exceptie.
Multumesc tuturor .. .cu siguranta ne vom revedea!  :love:

Liliana Tudorache:
Buna! Si am o laringita, cred ca a vrut Ciprian sa nu-l uitam ... A fost minunat, iar fetele noastre au si libertatea de a face ce viseaza. Am inceput inghesuita de treaba la serviciu, ramane sa pun si eu pozele cu fetele vesele si traseele pe care ne-a dus Gigi pasionatul de tara si frumos .

ingrid:
Vad ca nu sunt singura cu laringita. Eu am ramas fara voce, la propriu. Cu toate acestea excursia a fost minunata !
In weekendul acesta o sa va trimit si eu pozele, sper sa ne revedem in alte excursii si insanatosire grabnica!

cristinaB:
Aha, deci excursia chiar ne-a lasat fara cuvinte..pentru ca da..si eu am facut laringita! Doar ca o forma mai usoara ...am mai putut totusi sa vorbesc...
Cred ca nu am baut destula horinca!

la serviciu m-a intrebat cineva ce mi-a placut cel mail mult in aceasta excursie!

Hmm...grea intrebare! A trebuit sa insir mai multe ... si in final am descris toata excursia!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă