Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015

<< < (11/14) > >>

Liliana Tudorache:
Brenduit, nebrenduit adresa A RAMAS IULIU MANIU 194. Mergem si intrebam salariatii ... voi sunteti sau nu?  :((

Monicuta:
ziua buna la toti. am o nelamurire .
 statia peco Agip sau Mol este pana in statia Metrou Pacii cand se vine din Pitesti ? si pe aceeasi parte?
desi am trecut de sute de ori nu am acordat importanta. multumesc

Liliana Tudorache:
Ziua buna, eu stiu ca este pana in statia metro Pacii dar... cand se pleaca din Bucuresti, pe aceeasi parte , imediat cum se termina blocurile...

admin:
Postez un link google maps. Va va lamuri perfect.

https://www.google.ro/maps/place/Agip/@44.4341466,26.0081194,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x40b201007602a403:0xa0eae0b0e1ff22e

Mi s-a confirmat de inca o persoana care a trecut pe acolo, nu mai este branduita AGIP ci Mol (verde, rosu, alb). Adresa este clara, neschimbata.

admin:
Am facut cateva schimbari in program, condensand actiunile pe joi, vineri si sambata. Duminica este drum lung si un obiectiv important ca Sapanta il faceam cam pe fuga. Am luat acum in calcul sa vedem si locul in care s-au facut celebrele cruci din cimitirul vesel, suntem asteptati acolo.

Joi o sa fie o zi incarcata. O sa ne trezim dis de dimineata, astfel incat maxim la 6.15 sa fim plecati spre Viseu. Am rezervat locuri pt mocanita, vom pleca la ora 9.00 din gara. Nu ne intoarcem cum faceam de obicei spre pensiune, ci ne prelungim drumul cu inca putin, pana la Borsa. De acolo luam telescaunul si facem o plimbare pana la Cascada Cailor. Am discutat la telescaun, lungeste programul si ne asteapta pana coboram de la cascada.

Despre restul de program, cum l-am reasezat si detalii o sa va vorbesc pe microbuz.

Ce doresc sa va mai recomand este sa aveti la voi numerar pt lucruri de impuls si amintiri. O a puteti cumpara palinca din aceea cu para sau cu scarita inauntru, clopuri maramuresene (o sa vizitam atelierul), tot felul de obiecte de vestimentatie si podoaba, artizanat din Sapanta. Din Manastirea Barsana obiecte ce tin de cultura religioasa, miere si multe altele. O sa trecem prin multe locuri, pe la mestesugari autentici si o sa fiti tentati sa aveti amintiri sau sa oferiti prietenilor...Nu prea trecem pe langa banci asa ca, e bine sa va asigurati ca aveti cu ce cumpara.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă