Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pasi in zapada 30 ianuarie - 1 februarie 2015
admin:
Otilia, lasa rasfatul... ::) Nu e timp de raceli acum... :) E prea frumos sa te lasi la niscavai guturai...Ne vedem maine, nu mai amana pana la carnaval!
Acum am venit din Sibiel. Am facut traseul pe care-l vom avea maine. Daca va fi la fel si maine ar fi super. O vreme grozava, un cer atat de albastru, crengile cu promoroaca si zapada...Cand dupa o ora si ceva am ajuns pe Godia, era un soare...ziceai ca e vara asa de tare batea...
Am venit cu tolba plina de poze. Le puteti vedea pe facebook, sunt proaspete!!! https://www.facebook.com/singlesforum
Pe maine, sper ca toata lumea sa ajunga la timp la masina, sa nu se intazie pe drum, sa aveti un drum bun si maine pe vremea asta sa ne intoarcem veseli din prima drumetie! *|* :dance:
admin:
Otilia imi pare rau ca nu ai ajuns...Vremea a tinut cu noi, cu toate prognozele alarmante am putut urca fara probleme vineri pe Godia, am gasit in Paltinis o zapada formidabila si cel mai mult: a fost un grup excelent!
Cateva dintre pozele pe care le-am facut si care "spun" o parte din ce am trait impreuna, cei 28 de "drumeti"... :)
guitarman:
Trei zile minunate alaturi de oameni frumosi (in acceptiunea lui Dan Puric)!
Multumim frumos Gigi !!!
dianna:
Sunt foarte frumoase pozele, dar in realitate a fost si mai frumos ! Plimbarea prin zapada prin padurea de brazi a fost... ca intr-o poveste :)
Totul a fost super si, in plus de programul stabilit, noi, cei din microbuzul de Bucuresti, am mai vizitat un obiectiv surpriza: Piata Mare si masa la Crama Sibiul Vechi, unde ne-a dus la plecare soferul nostru foarte dragut :)
pinkpanthere:
Multumin Gigi, multumin Samiza pentru modul cum v-ati ocupat de noi. Sa ne traiti si sa ne revedem sanatosi la urmatoarele actiuni. Totul a fost minunat, excursia "asezonata" cu de toate. Grupul fain.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă