Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pasi in zapada 30 ianuarie - 1 februarie 2015

<< < (11/19) > >>

admin:
Rentzi te sun eu marti si punem lucrurile atunci la punct cu instructorul. Vrei sambata pe perioada in care noi suntem la drumetie, asa am inteles, da?

admin:
Va transmit detaliile de imbarcare:

Loc: Statia de benzina AGIP Pacii
Ora de intalnire: 7.45
Ora de plecare: 8.00
Masina: Microbuz Sprinter numar B-184-NEW
Sofer: Bogdan - 0756.07.07.83

Rugamintile mele le cunoasteti, dar le repet:  ::) :)
- veniti la timp, nu-i faceti pe ceilalti sa va astepte
- daca s-a intamplat ceva, anuntati pt a nu se astepta inutil
- nu sunati soferul decat strict in situatia in care nu ajungeti la locatie

Viva:
E vorba de benzinaria AGIP de langa statia de metrou de la Pacii ?...intreb pt ca nu sunt ft familiara cu zona si am vazut ca din cel 3 statii AGIP din Bucuresti, doua se afla pe Bd iuliu Manmiu... :o

admin:
Raspund pe rand:

- lui ametist intai - eram dator, cu un raspuns azi. Ia legatura cu Samiza, mi-a spus ca poate sa rezolve un loc. Am inteles ca o sa vii cu masina, deci faptul ca nu mai sunt locuri la microbuz nu ar fi un impediment. Samiza poate fi contactata pe office@bonvoyagesibiu.ro.

- Este vorba de AGIP Pacii Bulevardul Iuliu Maniu 194.

admin:
Dupa Fuga Lolelor, asta se va intampla in jur de 11.30, mergem pana "in centrul tarii". :thumbup: ::) :happy:
Nu e nici o gluma, nici eu n-am stiut ca exista o borna care indica acest lucru, noroc cu Cornelia care e de acolo si m-a ajutat cu sfaturi si conexiuni in zona. Ea mi-a spus de existenta acestui loc...Avem doar 4 km de facut pana la borna si apoi tabaram la...gogosi, henclesh, o cana cu vin fiert sau un ceai cu rom...Ne-a aranjat o masa intr-un loc in care se tine o petrecere a lolelor...

Astfel ca plecarea din Agnita va fi in jur de 13.30. Cei care aveti conexiuni din Bucuresti luati in considerare aceasta ora.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă