Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pasi in zapada 30 ianuarie - 1 februarie 2015

<< < (10/19) > >>

ametist:
ok. Multumesc  :thumbup:

Rentzi:
Si fara prelungire de ski si fara loc in microbuz? Sau exista si microbuze de 22 persoane? E bine sa stiu cat mai repede ca sa pot face restul de plata.
@Ceremi - in conditiile actuale probabil ca vom fi doar doi doritori de ski (eu chiar initiere in snowboarding) si doar Sambata. Eu iau doar pantaloni, scurta si eventual ochelari - restul inchiriez loco.
Gigi ma bazez pe tine cu instructorul de snowboard! O0

admin:
Microbuzul are 19 locuri... :-\  Am transmis Email-uri, am scris pe forum... ::) Am fost convins ca vii cu masina, mai ales ca te gandeai ca vrei sa mergi la schi. Ai solutie, sau vedem impreuna cum facem?

Rentzi:
Si eu am asteptat sa vad daca se inscriu oameni pentru schi.... Am cu ce veni - cu masina proprie... Dar era mai comod cu microbuzul (dintrun anumit punct de vedere). Asa pot sa ma mai opresc pe drum. Te rog nu ma uita cu instructorul.

Ceremi:
Ai dreptate Rentzi, daca va fi de ski o sa inchiriez si eu acolo. Nu ma incumet cu placa, m-as bucura sa ma dau cu schiurile.  :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă