Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel. A V-a editie. 6 - 8 martie 2015
admin:
Lista de microbuz am sa o deschid ceva mai incolo, cu o luna inainte de eveniment. Acum mai sunt inca inscrieri, retrageri, pana se ajunge la forma finala mai este ceva... :)
Costin am vazut inscrierea ta la Rezervari, Samiza te va contacta Email. Ne vedem la Sibiel! :)
Am vazut inscrisi o parte din cei pe care i-am intalnit si cunoscut prima oara la Revelion, ...Ma bucur mult, inseamna ca le-a placut atmosfera si ceea ce au gasit in Singles Camp! Asa ca petrecerea de la Govora continua la Sibiel! :dance: *|* :dance:
costinjb:
Dnul.admin,pt.carnaval Sibiel solicit cazare in regim single.
admin:
Imi ceri imposibilul Costinjb! In fiecare an nu ajung nu doar locurile de la noi din pensiune, dar nici cele de la pensiunile din jur...O sa vedem cum aranjam lucrurile astfel ca voi baietii unde stiu, mai sunt probleme de ...sforait :) sa stati in apartamente...Sunt camere separate. asa ca e ok...
costinjb:
Ati intuit perfect dnul admin,este nevoie si de putina odihna mai ales in ziua plecarii.O sa am citeva ore bune de condus...
admin:
Spune-mi te rog Gigi, asa imi spune toata lumea...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă