Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel. A V-a editie. 6 - 8 martie 2015
Serena:
--- Citat din: Onix din Luni, 29 Decembrie 2014, 13:51 ---1. Florin
2.Onix
3.Cristina Lazar
4.Elena
--- Terminare citat ---
5. Dana N.
wonderland:
--- Citat din: costinjb din Miercuri, 07 Ianuarie 2015, 19:30 ---Ma adaog si eu pe lista pt. carnaval la Sibiel. Sper sa fiu acceptat. Constantin B. :thumbup:
--- Terminare citat ---
Acceptat de grup sau acceptat pe lista?
Pentru prima varianta, nu-ti fa griji, in Singles Camp, e usor sa fii acceptat, daca esti o persoana pozitiva, toleranta si comunicativa,.
Pentru a doua varianta - e nevoie sa fi facut rezervarea (aici:http://www.singlescamp.ro/) si sa fi platit avansul :).
Dar, acum imi dau seama ca e in schimbare modul de rezervare si se face, deocamdata o lista aici.
Atunci, cred ca e de ajuns sa iei lista cu nume cu copy paste si te adaugi :)
Cam asa:
1. Florin
2.Onix
3.Cristina Lazar
4.Elena
5. Dana N.
6. Constantin B.
costinjb:
Deocamdata,am transmis un mail la( office).Astept sa mi transmita suma si modalitatea de plata.Este prima activitate la care incerc sa particip.
Tania55:
--- Citat din: Lady Dy din Sâmbătă, 03 Ianuarie 2015, 19:33 ---Dupa un prim eveniment super, revelion 2015, nu pot si nici nu vreau sa ratez carnavalul. Asa ca m-am inscris si eu si ma apuc de cusut.....abia astept. Va pup pe toti si abia astept sa va revad si cu masti......
:crazy2: *|* :yeah:
--- Terminare citat ---
Si eu abia astept sa te revad Diana ;) :)
:oops: Din cate stiu, lista se face doar pentru microbuz, :( deci m-am inscris si eu, :thumbup: dar nu ma trec pe acea lista :thumbdown:
costinjb:
M-am trecut pe lista,dar nu pt microbuz.Am sa ajung cu masina,nu are rost sa vin la Buc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă