Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015

<< < (2/16) > >>

Cory:

--- Citat din: Eli din Vineri, 17 Octombrie 2014, 16:49 ---Buna ziua. Vreau sa ma inscriu la aceasta excursie.  Unde se fac inscrierile?

--- Terminare citat ---

"Butonul de inscriere este pe site www.singlescamp.ro.
Este portocaliu scrie pe el "Rezervari".

Ana Maria:

--- Citat din: ella din Sâmbătă, 11 Octombrie 2014, 13:27 ---Am recitit programul si cred tot mai mult ca este una dintre excursiile in care as vrea sa merg.Vii si tu,Ana Maria ? (desi ai spus ca ai fost de 2 ori,dar cu SC e altfel)

--- Terminare citat ---

Draga Ella,

Scuze, abia acum am vazut mesajul tau. Intre timp am fost plecata... sa admir toamna prin Bucovina si Apuseni.  ;)  :) E adevarat, am fost pe acolo de 2 ori anul acesta si nu cred ca voi mai merge acum, caci am in vedere alte locuri din tarisoara noastra. Iti recomand insa cu tot dragul sa mergi pentru ca este un traseu frumos, cu privelisti minunate.  Merita! Si, ca fiecare actiune SC, sigur are sa fie fain!  :thumbup:

:flori:

Eli:
Buna,
Am incercat sa fac inscrierea dar la rezervari sunt doar 5 optiuni care nu include si excursia de la Predeal...

Inscriere la *
 Parcul Cozia, in culori de toamna tarzie 22 – 25 octombrie
 Revelion 2015
 Coasta Amalfi. Capri. Ischia.Sorrento.Napoli 4 - 13.06.2015
 Andaluzia. Gibraltar. Maroc. 30.07 - 09.08.2015
 Madeira 07.- 15.09.2015

admin:
Azi o sa apara inca 4-5 actiuni 2015, printre care si aceasta. Normal ziua de lansare pt toate excursiile 2015 era 1 noiembrie, dar am grabit un pic lucrurile...si vad ca bine am facut, Andaluzia se apropie deja de 20 de inscrieri...Mai am ceva de lucru la Portugalia si SPA Hajdu, apoi o sa refac formularul de inscriere adaugand pe cele noi...

ninavate:
 Deja am inceput...... *|* :dance: :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă