Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in zona Predeal. 20 - 22 martie 2015

<< < (3/16) > >>

ella:
Gata, m-am inscris. Cine mai vine?

anto:
buna!

sunt anto din focsani,am 43 de ani si sunt nou intrata in acest grup al drumetilor.ma intereseaza o iesire scurta,de sfarsit de saptamana,pentru ca nu-l pot lasa pe baiatul meu acasa,singur peste noapte.
aceasta,de la predeal, pare potrivita ,mai ales ca mie imi place grozav de mult sa hoinaresc prin padure. o intrebare am: eu pot ajunge la predeal si altfel decat cu masina personala?

admin:
Anto, din pacate doar acum am citit intrebarea pe care mi-ai pus-o.  ??? Cred si sper insa ca te-ai lamurit intre timp singura, din prezentarea actiunii, acolo precizam ca sunt doua microbuze, unul care pleaca din Bucuresti, altul care vine din Sibiu. Din zona Focsani nu exista alta poibilitate decat tranport in comun sau masina personala.

Azi am sa transmit unul dintre newsletter-ele bilunare, in care am sa prezint urmatoarele actiuni. Prima este Carnavalul 6 - 8 martie, (locurile la Pensiunea Sibiel s-au epuizat, a mai ramas doar optiunea de a fi cazat la o pensiune invecinata) si foarte apropiata, tot in martie, este cea pe a carui topic suntem. La sfarsitul lunii martie "Trei zile la Castel" - locurile insa sunt epuizate.

Mai avem o luna si jumatate pana la "Drumetiile din Predeal" timp suficient pentru a mari grupul... :) Intentionez sa fac o extindere a locurilor si implicit o schimbare de locatie, inchiriind una mai mare. Sunt deja multi inscrisi, in plus mai multa lume mi-a transmis ca vrea sa participe si ma tem ca o sa ramana doritori fara locuri...

Si mai este un motiv pentru care doresc sa maresc grupul. Tine de emotional, ceva determinat de starea excelenta pe care mi-a dat-o grupul de la "Pasi in zapada". O gasca asa cum a fost cea cu care am drumetit prin Cindrel, vesela, deschisa si supercomunicativa iti creaza si genereaza o stare de bine, de entuziasm si de incredere...Orice om functioneza prin motivatie si efectul confirmarilor...Asa ca sunt cu bateriile incarcate la maxim... :dance: :thumbup:

Invit astfel pe toti cei carora le place drumetia, sa-si pregateasca ghetele si rucsacul si sa vina cu noi in Predeal!

admin:
Wow, nu m-as fi asteptat la atatea inscrieri... Acum, e acum, inscrisi sunt cu mult mai multi decat locurile ramase...adica 1 loc la baieti si 1 loc la fete. Am extins grupul la 22 dar nici asa nu pot oferi loc tuturor celor inscrisi.

Este un semn bun ca lumea a prins gustul drumetiilor si participa la astfel de iesiri. Am sa ma gandesc in viitor mai mult la genul acesta de actiuni...
Deocamdata caut solutia...pt cei care nu prind loc si isi doresc sa iasa la ghiocei si viorele.

Ceea ce am acum in minte este o alta actiune, nu insa tot in Predeal, este nemotivant pentru mine sa merg doua saptamani consecutiv in acelasi loc...Starea mea se reflecta de cele mai multe ori in jur si cum sunt unul care nu-si poate ascunde sentimentele, mi-e teama ca va lipsi entuziasmul de grup...

Caut o alternativa, un loc cu trasee usoare, de primavara si o locatie in care sa ne putem autogospodari pt a iesi cat mai ieftin. Daca aveti o idee, indiferent ca participati sau nu, astept...cu multumiri... :flori: Zona trebuie sa fie mai centrala, sa aiba acces usor toata lumea...

Am un singur week-end liber in luna august...Gata il pun si pe acela la bataie pt niste trasee pe care le-am facut acum 3-4 ani. Zona este Balea Lac o sa stam insa mai jos, ma gandesc pe la Vama Cucului. Vreau sa fie o actiune combinata, nu doar munte. Am sa va anunt saptamana aceasta in legatura cu ambele actiuni. 

Media:
 :) M-am inscris si eu azi.Sper sa fie de bine.Din zona Bacau mai merge cineva?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă