Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 2 - 5 aprilie 2015
admin:
Si eu astept sa ma intorc acolo. Tare-mi plac oamenii din Apuseni! :)
Pt transport este ok daca ai deschis lista, intra in pret, dar trebuie sa stiu cine urca din Bucuresti si de pe traseu.
Mirela55:
Nimeni nu mai merge in excursia asta? Pe mine ma intereseaza in primul rans excursiile in tara. Si in Apuseni nu am fost niciodata. Am zis ca facem un grup si mergem dar se pare ca nu mai sunt doritori. Vazand cum sta treaba, am si eu o intrebare: Daca platesc avansul si excursia nu se mai face din lipsa de oameni, ce se intampla cu avansul? :help:
admin:
Cand v-ati inscris in Singles Camp, fiecare ati primit o asigurare ca toate actiunile se tin...Si m-am tinut de cuvant...de 5 ani incoace... De doi ani am completat acest text cu mentiunea ca nu doar se tin, ci mai mult, gradul de ocupare este de 100%. Mereu trebuie sa caut solutii, sa suplimentez...Asa va fi si in cazul acestei excursii, am vorbit deja la inca o pensiune din localitate, preventiv.
Inscrierile nu se fac pe forum, ci la rezervari pe site. Aici este locul in care cei care participa pot avea un dialog virtual... Lipsa reactiei de aici nu inseamna ca nu sunt inscrisi...Rugamintea este sa nu creati confuzii... ???
Am mai vazut pe forum la un alt topic ceva asemanator, dar acolo se confunda inscrierea in excursie cu cea la transport. Este bine pt cei care nu au participat pana acum la nici o actiune sa-si faca un pic de timp si sa citeasca prima pagina a site-ului si cate ceva de la Actiuni incheiate...Asa se intelege mai bine cum se desfasoara lucrurile aici... :) Am vazut ca cei mai multi sar foarte usor de hopul asta al neincrederii, altii insa...La ei ma refer cand fac recomandarea cu cititul... :)
gabica:
Buna!
Si eu m-am inscris de curand in aceasta comunitate, nu am citit decat cuvinte de lauda la modul de organizare a excursiilor.
Deci, bravo Gigi, abia astept sa merg intr-o excursie. M-am incsris pentru Apuseni, nu am fost niciodata si sunt foarte nerabdatoare.
Pentru microbuz ma inscriu si eu, pana acum suntem:
1. Mirela
2. Steliana
Toate bune!
admin:
Gabica multumesc pt aprecieri, mai urmeaza sa si confirm... :) Eu sper sa-ti placa!
Despre transportul din Bucuresti, inca nu am deschis lista de inscriere, urmeaza ca atunci cand am finalul din agentie s-o fac cu toate detaliile necesare. Ceea ce stiu acum este o discutie avuta cu Samiza in urma cu o saptamana. Ma intreba unde am sa ma cazez eu, pt ca mai era o singura camera la Conacul Samfirei. I-am spus ca la Pensiunea Danciu, deci am lasat libere doua locuri acolo. Cred ca intre timp s-au ocupat si acelea. La Danciu am vorbit de 6-7 camere, mai mult nu putem merge cu grupul, o sa putem fi maxim 27 de persoane, capacitatea microbuzului de Bucuresti si al meu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă