Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 2 - 5 aprilie 2015

<< < (3/21) > >>

alexa_acreo:

Lista  microbuz București:
1. Mirela
2. Steliana
3. Alexa C

O zi superba sa aveți.

Alexa

admin:
Conacul Samfirei este plina, am trecut acum cu rezervarile la Pensiunea Danciu...Deocamdata sunt doar eu si soferul acolo... :)

codrina:
Lista  microbuz București:
1. Mirela
2. Steliana
3. Alexa C
4. Codrina

dianna:

--- Citat din: admin din Joi, 12 Februarie 2015, 06:51 ---Despre transportul din Bucuresti, inca nu am deschis lista de inscriere, urmeaza ca atunci cand am finalul din agentie s-o fac cu toate detaliile necesare.

--- Terminare citat ---
Pana la urma incepem lista ?

admin:
Da, haide sa o deschidem pe cea "oficiala". Regula sper ca este deja cunoscuta: fiecare se adauga, preluand cu copy/paste ultima lista. Atentie va rog sa preluati intotdeauna ultima lista, am vazut pe mai multe topic-uri ca se copiau liste care pareau... mai la indemana  ???. Va lasati colegii inscrisi pe dinafara...si nu e bine... ::) :) Inca o data observatia ca pt transport DOAR aici se fac inscrieri, nu la Samiza in agentie, nu trimise pe Email. Eu sunt plecat aproape mereu, nu mai pot ajuta la inscrieri...
Chiar daca este o excursie care are inclus tariful de transport trebuie sa se faca inscrieri, pt a stii fiecare de unde urmeaza sa urce. De aceea am rugamintea sa treceti in dreptul numelui orasul de urcare.

Microbuzul pleaca din Bucuresti cu traseul Bucuresti - Pitesti - Valcea - Siniu - Alba Iulia - Garda de Sus

MBucuresti (19 locuri)
1. Popescu I - Pitesti
2.
3.
4.

Am sa rog pe cei mai vechi, daca sesizeaza ceva, sa mai "corecteze" eventualele greseli sau omisiuni.  :) :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă