Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Scotia - excursie in tara kilt-urilor. 24 iunie - 02 iulie 2015
admin:
Doua vesti foarte bune pt cei care s-au inscris pana acum... :dance: Bineinteles si pt cei 4 care mai urmeaza... :)
Am reusit sa aduc cazarea din Ardesier in Inverness. Asa ca vom ramane seara si peste noapte in capitala Highlands-ului, nu mai este nevoie sa mai facem 20 km...Locatia este una foarte buna, stau des in acest lant. Acolo este un independent afiliat, dar trebuie sa respecte toate cerintele de franciza, asa ca nu poate fi decat foarte bine. Hotelul este Holiday Inn Express Inverness 3*.
Dupa negocieri si negocieri si negocieri, am mai reusit ceva. Cel putin pana acum am confirmarea de la 3 locatii (5 zile) ca micul dejun intra in tariful de cazare pe care mi l-au dat initial. Sunt convins (la cum ma cunosc) ca acelasi lucru am sa-l obtin si pt restul de zile, asa ca deja am modificat oferte incluzand si micul dejun in servicii incluse!
Asa ca oferta de circuit este acum:
transport avion Bucuresti Edinburgh si retur, toate taxele incluse (verificati acest lucru intotdeauna cand alegeti o oferta)
cazare 8 nopti hoteluri 3*,
mic dejun
ghid local "walking tour" Edinburgh
ghid local "walking tour" Glasgow
microbuz Mercedes Sprinter, fotolii de piele, rabatabile - sofer-ghid 7 zile din Edinburgh - Glasgow - Fort William - Insula Skye - Loch Ness - Inverness - Perth - Edinburgh
insotitor grup pe toata perioada excursiei
Tariful ramane deocamdata neschimbat la aceasta excursie.
cristinaB:
Foarte bune vestile Gigi...multumim!
admin:
Sper sa va mai dau... :)
admin:
Va prezint acum si hotelurile la care o sa stam. Pe rand si in ordinea cronologica... :)
Edinburgh Hotel Inn Express Waterfront 3*
Sunt fan al acestui brand...Este prima optiune de cazare in calatoriile care le fac...Are acelasi tip de mobilier, aceiasi baie, aceleasi perne, pilote...oriunde ai merge, ori asta-mi da o stare de siguranta si de confort. Imi place foarte mult ca am cafetiera in camera, oricand pot sa-mi prepar un ceai sau o cafea. Apropo, am ales pt aceasta excursie 3 Holiday Inn-uri. Este bine sa aveti la voi, suplimentand ce ne dau ei free cateva pliculete de cafea solubila si ceai. La bar nu sunt tocmai ieftine...iar in camera sunt free...
Cel in care o sa stam la Edinburgh este situat lângă centrul comercial Ocean Terminal și iahtul regal Britannia. E la doi pasi de ocean, in zona vechiului port. Camerele au aer conditionat, TV led, mobilierul este modern...In baie veti gasi uscător de păr, iar dusul este reglabil presiune.
Holiday Inn Express are un bar cu Sky Sports, iar în fiecare zi este disponibil un mic dejun cu produse calde. Micul dejun este inclus in tariful excursiei.
admin:
Urmatoarea noastra oprire va fi la Glasgow. Acolo vom fi cazati in aceiasi retea hoteliera ca la Edinburgh, Holiday Inn Express. Si pentru ca este amplasat pe malul raului Clyde, se numeste Holiday Inn Express Riverside 3*.
Hotel modern, cu mobilier ce da confort. Este foarte central , George Square, punctul zero al orasului se afla la doar 800 m. Are de asemenea avantajul de a se afla langa un mall, St. Enough, asa ca cine doreste si un pic de shopping o sa aiba ocazia.
Cele 128 de camere au aer conditionat, TV led satelit, baile sunt dotate cu dusuri cu jet reglabil si de putere. Micul dejun este cu preparate calde si reci si il avem inclus in tarif.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă