Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Napoli. Coasta Amalfi. Capri. Sorrento. Pompeii. Sejur Ischia 4 - 13 iunie 2015

<< < (14/16) > >>

admin:
Din cele doua mii si ceva de fotografii, am ales cateva...

O parte din terasa hotelului. Masa la care luam micul dejun impreuna cu Gabi si Cristi. Ca baietii...

Domul din Napoli. Locul in care se afla moastele si sangele lui San Gennaro. Este una dintre cele 450 de biserici din acest oras...

Fiecare vitrina este un spectacol...

Presepi, despre care tineti minte? - am scris un articol.

In piata de peste...

...si cea de fructe.

In Cartierul Spaniol. Mult mai curat anul acesta si care vad ca se indeparteaza tot mai mult de ce era odata: zona Camorrei.

Panorama asupra orasului Napoli. In zare se vede Vezuviu. Eram in carterul Vomero, langa castel.

La o pizza Marguerita si la o bere... :)

Statia de metrou Toledo, aflata la doi pasi de Cartierul Spaniol. Cata contradictie...

La un restaurant cu specific pescaresc in Napoli. Grozav de bun, dar si de scump... ???

In Pompeii...

admin:

In Sorrento. Un orasel extrem de atragator, cu stradute inguste intesate de magazine, cu parfum de lamai si portocale...

Nu departe de gara din Sorrento, este o livada de lamai gigant si portocale. Proprietarii o lasa deschisa vizitatorilor, poti culege, poti gusta un limoncello...

In jurul insulei Capri. Am trecut prin Poarta Dorintelor sau cum ii mai spun ei Porta Dell Amore.

Parfum de Capri...

Stancile Faraglioni vazute din Gradinile Augustus.

Gradinile Augustus. Construite de industriasul german Krupp odata cu vila sa de pe Capri.

In gradina vilei San Michele, fosta proprietate a medicului filantrop Axel Munthe

Marina Grande, vazut de pe terasa gradinii Vilei San Michele.

admin:

Multi privesc Napoli pe jos, judcandu-l dupa mormanele de gunoi. Eu privesc insa in sus si credeti-ma, ai ce vedea!

admin:
O zi minunata petrecuta cu Paulo si Andreea, doi tipi excelenti. Ne-au fost ghizi pentru cateva ore, conducandu-ne in cele mai frumoase puncte de panorama asupra Coastei Amalfi. Si ne-am intors cu Hidrofoylul pe mare savurand imaginile de vis ce se asterneau in fata noastra. La intrarea in portul Sorrento ne astepta o furtuna in toata regula...Si doar cu o ora inainte era soare...

In Grota de Smarald

admin:
Trebuie sa-mi opresc amintirile aici...Mai am doua zile si trebuie sa intru in atmosfera de Delta...Las Marea Tireniana la locul ei, la fel si Capri si Ischia de unde sunt ultimele imagini. La revedere, cu speranta ca Vesuviu nu o sa erupa si sa acopere toate acele minunatii...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă