Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Napoli. Coasta Amalfi. Capri. Sorrento. Pompeii. Sejur Ischia 4 - 13 iunie 2015

<< < (15/16) > >>

Plusar:
cam pustie Coasta Amalfa comparativ cu anul trecut  :o

admin:
Da Doru, sa stii ca am remarcat si eu asta. S-a circulat chiar ok pe "Costiera". 
Majoritatea turistilor intalniti pe Amalfi, in Sorrento si Capri erau americani si japonezi  veniti cu vase de croaziera si apoi imprastiati cu ferry, autocare sau microbuze in zona. Pe Ischia italieni, nemti si rusi, imi spunea insa Camillo directorul hotelului ca germanii sunt in scadere dupa ce fratii nostri mai mari de la rasarit au "descoperit" insula. Dar ca inca sunt majoritsri pe insula.

admin:
Aseara am transmis asa cum am promis tuturor celor cu care am fost in excursie fotografiile facute de mine. Le-ati primit? Daca e cineva care nu a primit cele doua link-uri wetransfer sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro si am sa retransmit.

doina savu:
Lucky, lucky, it was a miracle!!!!!
multumesc mult ptr tot ce am primit in aceasta mini vacanta atat "sefului" Gigi, super team leader cat si participantilor. ma bucur ca am facut aceasta vacanta impreuna.
poate ne vom mai intalni in excursii sau la o bere :))

mih_45:
Excursia a fost mai mult decat m-am asteptat - ff mare densitatea de locuri incredibile , grup frumos , mobil , Gigi ca de obicei in mare forma. Chiar daca nu am gasit " alea-alea" - ( foite de Listerine ) am gasit in schimb lamai gigant , oameni veseli , circulatie haotica , parc termal incredibil .... Si toate astea intr-o atmosfera relaxata...

Multumim tuturor - organizatori si participanti. Si cum zice Doina - poate ne vedem la o bere ...
( cu sau fara pizza )

Mihaela

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă