Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Napoli. Coasta Amalfi. Capri. Sorrento. Pompeii. Sejur Ischia 4 - 13 iunie 2015
mih_45:
Multumesc foarte mult pentru raspuns - si pentru vestile bune legate de vremea de exceptie pe care o vom avea prin Napoli
Concediul se intrevede minunat ....
admin:
Imi doresc mult sa va ofer o vacanta super. O sa vedeti ca tot ce depinde de mine o sa fie maxim, mai ramane imprevizibilul...Dar sper sa nu apara nesincronizari, intarzieri, alte lucruri ce tin de colaboratori, infrastructura logistica etc...Si acelea se pot repara, am intotdeauna solutii de rezerva, dar se pierde totusi ceva timp si...
Vremea conteaza mult, sa nu fie prea cald, dar nici ploaie...ca de racoare nu poate fi vorba. M-am uitat inca o data pe vreme, prognoza se schimba de cele mai multe ori, dar nu radical ci in anumite limite. Temperatura va fi aceiasi 22 - 28 grade, in primele zile o sa fie si innorat si soare, dar fara ploaie. Oricum si daca ploua, acolo "robinetul" se opreste repede...
Pregatiti-va de pizza, de "vera pizza", de baba rum, de sfogliateli, de caneloni...hmm deja imi lasa gura apa...
mih_45:
presupun ca toate bunatatile culinare sunt cu aport caloric foarte redus - in asa fel incat sa putem manca dupa pofta inimii tot ce este bun pe acolo - inclusiv inghetata italiana la care ravnesc de mult
Intrebam de orarul de zbor si deoarece se vehiculeaza un zvon de greva la ALitalia - si eu sunt patita anul acesta cu greva de la TAP - era sa raman pe coclauri asa pe nepregatite. Dar acum - se numara inapoi de la 9 - 8 - 7 ...... si uite asa VINE VACANTA !!
admin:
Nu mergem cu Alitalia si sper mult, asa cum ziceam, sa nu dam peste nici o problema ce decurge din logistica. Anul asta si Lufthansa a avut greva si TAP-ul si da este posibil ca si Alitalia sa intre in greva. Anul trecut cand ne-am intors din Napoli spre Bucuresti, pe aeroportul de acolo era un grup de seniori francezi care asteptau de 24 de ore...Air France-ul care trebuia sa-i aduca inapoi era in greva. Erau obositi dar totusi calmi pt o asemenea situatie. Cu ceva ani in urma eu am trecut milimetric pe langa o situatie de greva a aeroportului din Barcelona. Dupa zborul nostru s-a intrat in greva generala...N-am stiut nimic, nu s-a simtit ca se pregateste asa ceva...Am aflat doar la Roma unde aveam connection...
Oricum chestia asta cu greva in sistemul asta e o nesimtire fara seaman a celor de la linii. Mii si mii de oameni cu probleme urgente, sau care dupa un an de munca asteapta sa aiba cateva zile de vacanta se pomenesc ca dupa ce au platit nu au cum sa ajunga la destinatie. Pe vremea industrializarii timpurii existau spargatorii de greva, persoane din afara fabricii, care acceptau contra unei compensatii pe masura, sa ia locul celor care incetasera lucrul. Se lasa cu batai, cu amenintari, dar fabica nu se oprea. Nu sunt impotriva grevelor - doamne fereste si nici a protestelor, dar consider ca acestea trebuie facute astfel incat sa nu afecteze dramatic productia si serviciile. Nici prea multa presiune de genul acesta nu e buna, pt ca duce la pierderi uriase si patronatul nu mai are pe unde scoate camasa sau se poate chiar sa inchida. Am urmarit la noi in tara si am mai scris despre asta - situatia de la Dacia - Renault si anticipez ca in cativa ani daca nu se rezolva cu drumurile si daca se inmultesc in continuare cererile sindicale 100% ca productia va fi mutata la Tangier, in Maroc...
mihaela.nicolescu:
Intrucat totul e ff aproape acum - am o ultima intrebare - este nevoie de papuci speciali de intrat in apa cu bolovani la mal ? Este nisip in zona unde ne putem rasfata la soare sau este pietris ??
Multumesc, Astept sa va vad pe toti - si in special pe Gigi - pe care l-am urmarit doar cu gandul prin locurile in care a fost ....
Un wk minunat - caci urmatorul sigur va fi mult mai frumos
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă