Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Napoli. Coasta Amalfi. Capri. Sorrento. Pompeii. Sejur Ischia 4 - 13 iunie 2015
mih_45:
astept aceasta excursie cu mare nerabdare - - am auzit in alte actiuni impresii doar la superlativ despre program si despre locurile pe care le vom vizita. Se pare ca Italia va avea mereu ceva deosebit de aratat - si mai ales daca vom fi insotiti de Gigi care stie tot rostul locului - sper ca vacanta sa fie macar la fel de reusita ca cea de anul trecut.
cz_irina:
Pai 27-30 grade e temperatura perfecta....poate in Ischia sa fie un pic mai cald, asa ca de stat la soare...si marea sa fie calda, sper :)
Cand ati mai fost pe-acolo ati prins vreme insorita si calda?? era in aceeasi perioada?
admin:
Da, este intradevar temperatura perfecta pt plimbare, vizita, plaja....Acum 3 sau 4 ani am prins 42 grade la Pompeii... :-[ Desi am plecat atunci de dimineata, pt a evita pe cat posibil caldura aceea nebuna, n-am scapat...Imi amintesc ca pietrele zidurilor ramase in picioare dogoreau atat de tare incat nu te puteai retrage nici la umbra...Un val puternic de caldura venea si de acolo...
Temperatura apei ajunge in luna iunie aproape de maxim, 24 de grade, este buna de baie. Si sa nu uitati ca mergem pe o insula vestita pt baile sale termale. Si hotelul nostru are o piscina, locuri de tolaneala la soare...asa ca o sa venim bronzati si "imbaiati" de acolo!
Moneda Italiei stiti cu siguranta, dar imi fac datoria de a va informa este EURO. Luati-va la voi cash doar cat aveti nevoie la inceput 100 - 200 EUR, nu mai mult. Nu e bine, oriunde ati calatori, sa aveti bani multi cash la voi. Sunt acolo chiar langa noi la hotel mai multe automate, oricand puteti retrage cat aveti nevoie in urmatoarele zile.
mih_45:
Intrucat nu mai este mult pana plecam - am o intrebare - datele despre avioane - orar - loc de intalnire se publica pe forum sau le primim pe email ?? Nu am mai participat la excursii externe cu Singlescamp pana acum. La toate actuinile desfasurate in tara - actuini la care am luat parte cu placere - informarile despre plecare s-au facut pe Forum. Ma interesa in mod special ora la care este avionul de plecare ca sa stiu cum imi fac cererea de concediu de obihna. Multumesc pentru un raspuns.
Si astept sa decolam ..... :crazy2:
admin:
Da, intradevar mai este putin... :dance: Deja simt briza din golf... :)
La externe lasam informatiile si vestile pe ultimul moment, asta pt ca in programul de zbor uneori mai apar modificari. Detalii au sa apara aici, o sa primiti si de la Samiza Email, eu am sa va sun saptamana viitoare sa vad daca toata lumea a citit si sa ma asigur ca ne vom intalni cu totii la aeroport la ora fixata. Am verificat, programul de zbor este acelasi cu cel comunicat in programul de excursie din mesajul principal. Cu copy/paste de acolo:
"Intalnirea grupului este joi 4 iunie ora 9.00, Aeroportul Otopeni (Henry Coanda) Bucuresti la cafeneaua de la Plecari Internationale. Am rugamintea sa nu intarziati pentru ca eu ca insotitor am sa conduc grupul in zona de check in. Ceea ce decurge din intarzierea peste ora anuntata nu intra in responsabilitatea noastra de organizatori. Decolare ora 11:10. Se ajunge la Aeroportul International Napoli la ora 12.15 (ora Italiei)".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă