Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit Portugalia si sejur la Cascais 29.08 - 06.09.2015
admin:
Uite, cautand ceva am dat de altceva...la fel de interesant...Un documentar despre Portugalia. Multe dintre locurile pe care le vedeti in film o sa aveti ocazia sa le parcurgeti in aceasta actiune...
www.youtube.com/watch?v=Ku32HBnAEEg
admin:
Scriam la Azore, ca locurile la mai multe vacante si excursii sunt deja ocupate si practic nu mai sunt multe optiuni. Am analizat impreuna unde putem face ceva si acolo am marit numarul de locuri cu cateva...
Aici aveam grup maxim de 16, deja am atins acest numar. Am schimbat mijlocul de transport, nu mai mergem cu microbuz, o sa avem un miniautocar de 30 de fotolii si am suplimentat numarul de locuri la 20. Am anuntat si hotelurile. Mai sunt astfel 3-4 locuri disponibile.
Doar ca peste o saptamana tariful acestei vacante va creste pt cei care inca nu au platit avansul, imi pare tare rau... Am anticipat corect tactica celor de la TAP de crestere atunci cand am anuntat de la 15 decembrie alt tarif, in plus am avut surpriza neplacuta chiar sa depaseasca previziunile cele mai pesimiste. Fata de calculatia noastra initiala, in care am folosit un pret al zborului cu o valoare de siguranta de 15% mai mare decat cea afisata atunci, cresterea a fost mult mai mare si nu se opreste...
Asa ca pt cei care achita avansul dupa 15 decembrie, tariful este 1150 nu 1080 EUR. Asa cum era anuntat initial...
Viva:
Draga Gigi, ma bucur din suflet ca ai extins numarul de persoane la aceasta excursie! M-am inscris si eu si astept cu nerabdare mailul de confirmare ca sa platesc avansul...
Desi m-am inscris in Singles Camp doar de 10 zile, urmaresc cu interes tot ce se posteaza, insa nu resusesc sa-mi fac curaj sa postez si eu. Sunt tare, tare impresionata de tot ce ai reusit sa faci. Felicitari inca odata! Abia astept sa intru cu adevarat in atmosfera...
admin:
Da, au fost cereri peste ceea ce comunicasem initial ca limita si nu am vrut sa dezamagesc...Si asa nu stiu cum sa scot camasa la primavara cand va trebui sa anunt ca nu mai sunt locuri aproape la nici o actiune...
Am primit inscrierea ta, a vazut-o si Samiza, lucram de acasa zilele acestea, este nevoie sa colaboram direct pe mai multe subiecte. Asa ca ...ne vedem in Portugalia! *|* ;D
Viva:
Merci mult! Dar ne vedem la Sibiel pt Pasi in zapada...si m-am inscris si la cele 2 activitati pt new entries, etc...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă