Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia, Gibraltar, Maroc 30.07 - 09.08.2015

<< < (15/18) > >>

wonderland:
ella_cj :whistle:, si-atat? Niciun cuvintel, o impresie ceva pentru noi astia care v-am insotit cu gandul bun si v-am asteptat cumintei? :kissing:

ave caesar:
Gigi, (CICI, versus Said) si eu am descarcat fara probleme pozele, sunt de o claritate foarte buna, mi-au placut mult, ai imortalizat pe fiecare si tot grupul, nimeni nu se poate plange ca nu apare in poze.
Dupa ce am revazut pozele, ca o parere despre locurile vazute, as pune pe primul loc (ca si grandoare, arta si istorie) Alhambra, urmata de catedralele din Sevilla si cea din Cordoba, din mijlocul moscheii. Desigur ca au mai fost si multe alte obiective frumoase, as putea scrie o lista intreaga, dar cel mai bine e cand cineva are posibilitatea sa le viziteze si sa le admire.
Nici nu stiu cum au trecut cele 10 zile, asta inseamna ca totul a mers bine si a fost frumos, doar atunci cand te simti bine trece timpul repede.
Multumiri inca odata pentru disponibilitatea ta si efortul tau de a ne face sa ne simtim bine, am putut observa ca erai atent la fiecare, sa se simta bine, sa nu se rataceasca, etc.
Astept lista actiunilor de anul viitor si sper sa ne vedem intr-una din ele.

Toni

rodicaples:
O excursie exceptionala din toate punctele de vedere:
 - in primul rand organizarea: Gigi a conceput totul cu profesionalism, tact si finete, stiu ca fiecare moment pentru noi a insemnat zile, luni... de cautari, cu dragoste si speranta, pentru el;
 - grupul a fost grozav, precum o orchestra in care fiecare, sau grupuri mici, canta la instrumentul lor dar impreuna reusesc o simfonie;
 - obiectivele vizitate au fost minunate si variate: natura, civilizatii, arta... Top3: Alhambra, toata Sevilla (merita 2 zile), Ronda.
Daca n-as fi bugetar si cu timpul masurat de altii, n-as rata nici o actiune a SC.

ella_cj:

--- Citat din: wonderland din Marți, 11 August 2015, 21:08 ---ella_cj :whistle:, si-atat? Niciun cuvintel, o impresie ceva pentru noi astia care v-am insotit cu gandul bun si v-am asteptat cumintei? :kissing:

--- Terminare citat ---

A fost o excursie foarte faina, cu atatea locuri interesante inca azi cand incercam sa le descriu la un prieten saream fara sa imi dau seama de la unul la altul  ;). Nici macar un top al lor nu pot face, deoarece fiecare a avut farmecul ei, dar in minte mie mi-au ramas seara de flamenco de la Granada si Gibraltarul cu strazile lui inguste si cu ghidul care a vorbit non stop ore in sir pentru a reusi sa ne spuna cat mai multe despre tara lui.

Nu vreau sa imi aduc aminte de hotelul de la partea de sejur ca iar imi fac pofte dupa minuntatiile de fructe  si nenumaratele feluri de peste, si sampania de la micul dejun  :'(.

Cele 10 zile au trecut mult prea repede si daca ar fi posibil maine m-as intoarce pentru cel putin inca 10.  :flori:

wonderland:
 :thumbup:asa mai merge. Începusem să-mi fac griji că v-a făcut Gigi pierdute/pierduți pe drumul de întoarcere, de nu apare nimeni pe aici. ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă