Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia, Gibraltar, Maroc 30.07 - 09.08.2015

<< < (14/18) > >>

admin:
Imi continui povestea, asta dupa ce am sters postarea cuiva inscris acum 2 ani si care nu a mai ajuns cu noi in excursie...Chiar nu-si avea locul aici si chiar daca sunt in generak o persoana permisiva nu admit subiectivismele si rautatea. Vad ca omul nu a avut timp doi ani sa inteleaga si sa se informeze cum functioneaza lucrurile intr-o agentie... Si nici ca Generali asigurari nu este compania noastra. Renuntarile - indiferent de natura sau cauza se supun clauzelor contractuale dintre agentie si turist, acesta din urma fiind penalizat - asa cum a fost informat in prealabil si este stipulat. Agentia plateste biletul de avion, hotelurile, mijloacele de transport in baza unei inscrieri/rezervari facute de turist. Cu ce este vinovata de problemele aparute unilateral nu inteleg, nici de ce ar trebui sa platim noi costurile ce decurg dintr-o renuntare. Nici o agentie nu face asta...Asigurarea storno d-le Marian acopera intotdeauna  - si am avut multe cazuri deja  - cazurile speciale, cele consemnate pe polita. Vina nu este a noastra ca nu ati fost despagubit - poate nu ati prezentat ce trebuie, sau la timp, nu stiu exact ce s-a intamplat - este prima oara cand aud asta. Sunt surprins de situatie...Si mai mult pt ca supararea apare acum dupa 2 ani, timp in care intre timp v-ati mai inscris... ::) ??? :-\

Referitor la renuntare, cred ca am scris aici de zeci de ori, este specificat clar si pe site - aveti posibilitatea rar oferita de agentii sa va gasiti usor inlocuitor. In Singles Camp sunt peste 6000 de persoane, cererea de locuri este cu mult mai mare decat putem noi oferi, deci aproape sigur ca se gaseste cineva in loc. Trebuie doar anuntat pe forum - nu de noi - ci de cel care face renuntarea si de un pic de implicare din partea acestuia in a coresponda cu persoana inlocuitoare. Supararile pentru pierderea avansului in conditiile in care nu se face nimic pt recuperare sorry dar nu nu sunt obiective si corecte...

Am trecut peste partea asta mai putin placuta si revin la vacanta noastra...Am ajuns la una dintre cele mai impresionante catedrale din Europa, Catedral de la Encarnación, arhiepiscopia Granadei.

admin:
Dupa o baie intr-o mare limpede cristal si calda de nu-ti mai vine sa iesi, din nou in fata calculatorului...pt a continua.  :)

Dupa amiaza aveam Alhambra, poate cel mai important obiectiv turistic din Andalusia, asa ca ne-am retras spre hotel...care seara arata cam asa...dar nu culcat... :)

Coral de Carbon - cel mai vechi element de arta islamica

Primaria din Granada

Porta Real

De aici incepe povestea Alhambrei, acolo unde Seherezada i-a povestit sultanului timp de 1001 de nopti...Am scris si eu aici pe forum, nu chiar 1001 de file dar oricum foarte multe. Este un obiectiv care m-a impresionat prin grandoarea, istoria si arhitectura sa.

Cateva din zecile de fotografii facute acolo, incepand cu Generalife:

De la acest fruct si-a luat numele Granada (rodie = granada in spaniola)

Granada vazuta din Alhambra:

Seara dupa vizitarea Alhambrei o mancare delicoasa la restaurantul de langa hotel...

admin:
Imi doream sa postez mai multe "de la fata locului" dar din pacate internet-ul era limitat la 2Mb si nu am reusit mare lucru...Acum sunt in pregatiti mari pt Azore, am doar 3 ile la dispozitie si mai am si alte probleme admistrative, asa ca mi-e greu sa ma intorc aici. Desi mi-ar fi placut, a fost un grup tare bun si placut de calatorit cu el... :)

Am transmis un Email cu fotografii tuturor celor care au participat. Vine ca link wetransfer de pe office@sibiel.eu. Cine nu l-a primit sa-mi scrie Email.

admin:
Nimeni nu s-a plans ca nu a primit pozele mele dar nici confirmari de descarcare nu mi-au aparut, nimic deci care sa-mi arate ce s-a intamplat ... ???

ella_cj:
Salut Gigi,

Eu am reusit sa descarc fisierul fara nici o problema.
Multumesc pentru poze.

Daniela

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă