Scrise de noi > Articolele noastre
Cine face primul pas?
ella:
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 07 Ianuarie 2015, 07:23 ---Poate inseamna ca de fapt era primul, nu al doilea pas :giggle:
Asta cu vazutul clar, ella, draga mea, nu stiu ce sa zic... Viata m-a invatat ca realitatea din mintea noastra nu coincide cu realitatea din mintea celuilalt. Iar ceea ce vedem si pare clar pentru noi, poate fi mai mult o proiectie a dorintelor noastre. Asa ca, pentru mai multa siguranta, e bine sa ne luam inima-n dinti si sa intrebam :whistle:
Iar cu speriatul...e ala poveste. Dar merita un topic nou. Ca sa ne ridicam toti putinii barbati din SC in cap. :yeah: :strong:
--- Terminare citat ---
Da, cred ca ai dreptate.Putem sa interpretam gresit semnalele transmise, dar cum totul se intampla cu un rost in viata(am inceput sa cred tot mai mult acest lucru), tot raul ...spre bine.
N-ar fi rau de deschis un astfel de topic...Cred ca oamenii au devenit mai comozi si prefera singuratatea.
wonderland:
ella, nu l-ai deschis? hai ca poate reusesc eu, mai spre weekend, sa se linisteasca si carnavalul :)
aprilie:
poate si de asta suntem singuri,ca ne punem intrebari de genul asta ... :) :angel:
vorbim despre primul pas intre doi oameni care se plac ? se plac si mai sunt si DISPONIBILI amandoi ? atunci este simplu ! ... pt ca daca se plac reciproc, lucrurile vin de la sine, firesc, nu se pune problema cine face primul pas, se intalnesc la jumatatea drumului ...
incepi sa iti pui aceasta problema cand lucrurile nu sunt clare, din varii motive si in acest caz nu poti stabili o regula ... faci cum simti, cum te ghideaza intuitia, inteligenta, experienta de viata, educatia, moralitatea etc
in ceea ce ma priveste am cunoscut un tip aproape de varsta mea, foarte disponibil, nu este nici urat, nici prost ... daca ar face primul pas nu as spune nu. Dar mie nu imi place de el suficient de mult incat sa fac eu primul pas. Probabil a simtit asta sau poate ca si el simte la fel ... Deci cine trebuie sa faca primulpas? Cel care simte mai mult, cel care este mai hotarat... nu ? ;D
silviu:
gata primul pas? ???
aprilie:
--- Citat din: silviu din Duminică, 15 Martie 2015, 11:12 ---gata primul pas? ???
--- Terminare citat ---
A, nu, Silviu! Povestea e veche, nu e niciun pericol ! Dar asa stiu eu sa-mi sustin teoriile, cu exemple din experienta personala :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă