Scrise de noi > Articolele noastre

Cine face primul pas?

<< < (9/13) > >>

CristianT:

--- Citat din: rocky din Vineri, 23 Mai 2014, 19:02 ---se mai intimpla ca barbatii sa nu-si dea seama din context uneori de intentiile femeilor (am patit de citeva ori treaba asta); poate ele au impresia ca au dat un mesaj clar prin comportamentul lor, dar defapt la vedere parea exact opus ... vorba e sfinta - rezolva toate eventualele neintelegeri!

--- Terminare citat ---
Ce zici este valabil si pentru femei. Si ele au nevoie de confirmari verbale. toata lumea are indoieli care trebuie spulberate ca sa mearga lucrurile mai departe.

CristianT:

--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 24 Mai 2014, 05:58 ---valabila si reciproca, in contextul dat  ;)
mesajele din mintea noastra nu sunt mereu asa...de la sine inteles pentru celalalt.

--- Terminare citat ---
Doar ne inchipuim ce e in mintea celuilalt. De aceea trebuie comunicare.

wonderland:
da, de acceea nu e de ajuns sa ne bazam pe...context, sa comunice in locul nostru. :strambatura:

ella:
Si daca faci al doilea pas si el se ''sperie''? Si incearca sa-ti explice ca ai inteles gresit, ca nu voia nimic ,desi, se vedea clar...Cum ramane cu primul pas? Nu e mai bine sa stam fiecare singur si sa ne complacem in singuratatea noastra? De ce sa ne fie bine cand poate sa ne fie rau? Eu consider ca oamenii nu trebuie sa traiasca singuri, singuratatea nu e benefica , dar... asta e...

wonderland:
Poate inseamna ca de fapt era primul, nu al doilea pas :giggle:
Asta cu vazutul clar, ella, draga mea, nu stiu ce sa zic... Viata m-a invatat ca realitatea din mintea noastra nu coincide cu realitatea din mintea celuilalt. Iar ceea ce vedem si pare clar pentru noi, poate fi mai mult o proiectie a dorintelor noastre. Asa ca, pentru mai multa siguranta, e bine sa ne luam inima-n dinti si sa intrebam  :whistle:

Iar cu speriatul...e ala poveste. Dar merita un topic nou. Ca sa ne ridicam toti putinii barbati din SC in cap. :yeah: :strong:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă