Scrise de noi > Articolele noastre
Cine face primul pas?
wonderland:
de acord -desi exis ta tendinta sa se extinda si peste 40. Problema cred ca tine de participanti, nu de organizatori. Cei peste 40 s-ar putea sa fie mai reticenti.
Durata scurta - nu cred ca e un punct slab. Trebuie sa incepi de undeva. Si 7 minute de discutie (nu doar de privit) te ajuta sa iti dai seama daca iti doresti sa ai ocazia sa afli mai multe, sa cunosti mai bine persoana din fata ta.
Doar nu trebuie sa decizi pe loc daca vrei o relatie sau daca e SP. (chiar asta cum s-o fi trauducand - Singles Prince, ori Sufletul Pereche? :strambatura:). :flori: Poti sa te mai gandesti, sa mai tatonezi, dar macar....ai cu cine ;D.
angela-b:
Da, asa e; in acelasi timp ma gandesc la faptul ca daca el alege intr-o seara mai multe "variante", incep apoi interviurile si concursul "cine mi se potriveste mai bine". Se duce la vale tot romantismul.
CristianT:
--- Citat din: dianna din Miercuri, 21 Mai 2014, 06:57 ---Si de unde trebuia sa observ asta ?
--- Terminare citat ---
Din context! :surrender:
rocky:
--- Citat din: CristianT din Vineri, 23 Mai 2014, 18:07 ---Din context! :surrender:
--- Terminare citat ---
se mai intimpla ca barbatii sa nu-si dea seama din context uneori de intentiile femeilor (am patit de citeva ori treaba asta); poate ele au impresia ca au dat un mesaj clar prin comportamentul lor, dar defapt la vedere parea exact opus ... vorba e sfinta - rezolva toate eventualele neintelegeri!
wonderland:
valabila si reciproca, in contextul dat ;)
mesajele din mintea noastra nu sunt mereu asa...de la sine inteles pentru celalalt.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă