Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2015

<< < (22/36) > >>

admin:
Am ajuns cu numaratoarea inversa la 11...Cum se apropie...

Vreau sa va readuc aminte de tombola, sa pregatiti ceva fun, nu trebuie in nici un caz sa fie scump...5 - 10 RON maxim...

costinjb:
 :-Citi barbati participa la acest Revelion?Si altceva,chiar nu este nimeni din zona Galati-Braila?
 ???

ella:
In general, la orice actiune SC, numarul barbatilor este foarte mic, dar nu trebuie sa-ti faci griji, toti o sa va distrati foarte bine.

costinjb:
Si eu sint o pers singura.Sint amator de excursii la munte in perioada verii.Din pacate astazi am citit pe acest forum si este cam tirziu sa incerc o inscriere.Sunt nou sosit in acest grup si as lua parte cu placer la anumite actiuni ale voastre.Va rog, daca se poate sa-mi comunicati care este media virstei celor din grup?

ella:
Intrebarea aceasta a mai fost pusa de cateva ori, nu stiu daca a calculat cineva vreodata ... Cei nou intrati spun cateva cuvinte despre ei(daca vor) la topicul "Noi cei vechi ne-am prezentat aici.Fa-o si tu".Poti sa afli de acolo varsta diferitilor participanti. Nu stiu cat de importanta este varsta , dar spiritul este tanar.Daca ai sa participi la actiuni, te vei convinge .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă