Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2015
admin:
Informatie importanta:
Eu cred ca se vor mai strange pt transport inca 7 persoane si sper sa nu se retraga niciunul. Aceasta pt ca am supralicitat un pic la masina de transport, in sensul ca am inchiriat una de 35 de locuri. Am facut calculul si 2 microbuze ar fi fost prea mult si atunci tarful/persoana ar fi iesit prea scump. Mai aveam posibilitatea unui miniautocar de 30 locuri dar diferenta de tarif este mica si daca se vor mai inscrie cateva persoane atunci costurile/persoana au sa iasa ok.
Ca si tarif: 3.6 RON/km + TVA. Sunt practic 4 curse cu distanta Bucuresti - Govora, din care doua in gol - intoarcerea din Govora in data de 30.12 si apoi sosirea din Bucuresti in 03.01, total 4 segmente Bucuresti - Govora x 200 km = 800 km. Aceasta inseamna 800 km x 3,6 x 1,24 = 3.571 RON. Daca vor fi 35 de persoane care o sa-l foloseasca (dar cu mentiunea ca cei cu urcare pe traseu platesc proportional cu km parcursi), atunci tariful dus si intors Bucuresti - Govora va fi de cca 105 RON. Daca insa numarul celor care vor urca va fi mai mic, sa zicem 30, atunci tariful/persoana va fi in jur de 120 RON. Deci e nevoie de cat mai multi inscrisi!
Va dau locul si ora de plecare, masina si soferul (rugamintea mea este sa nu-l sunati decat in caz de urgenta - nu pt a-l intreba de unde vine si pe unde trece de la garaj pana la locul de plecare:
Statia AGIP Pacii (Bucuresti, Bulevardul Iuliu Maniu 194)
Ora de imbarcare: 11.15. Ora de plecare 11.30
Miniautocar inscriptionat New Champions Line numar de inamatriculare: B 121 NEW
Sofer: Avram Ciprian 0748 111.961
Valerica:
*|*Buna ziua ! Sunt Valerica si intrebarea mea pentru organizatori este: cand platim diferenta de bani pentru revelion? Acum sau se poate si la sosirea la Govora ? Cu multumiri, astept raspunsul dvs. si acele minunate zile... *|* :giggle: :thumbup:
admin:
Valerica, ia legatura te rog cu Samiza la Bon Voyage. Stiu ca deja a platit toata lumea...Ea se ocupa din agentie de partea aceasta. Aici doar informatii... :)
evelina_deea:
Buna seara! Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista celor inscrisi pentru excursia de pe 1. Multumesc!
Evelina C
roxcami:
Multumesc pentru sfat!Si eu incepusem sa ma gandesc si la varianta taxi ,am vazut cate statii de metrou trebuia sa merg,plus schimbat peron....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă