Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry&Cooking Camp Bran/Predelut 28 30 noiembrie 2014
Florin1968:
Noutati ? Deocamdata nimic ! Inca asteptam !!!
admin:
Hai ca n-am asteptat degeaba! :dance: *|* :thumbup: Si vorba unui prieten bun de aici din Sibiu: "N-am avut timp sa ma bucur prea mult, ca am fost ocupat cu despachetatul..." ;D ;D ;D
Sa revenim la ale noastre...Am discutat cu Iliuta, bucatarul care a fost si anul trecut la Bran. Si am ales pt Cooking Camp:
Antreu: Tigaie picanta: piept de pui, file de porc,carnaciori, ceapa, ardei gras, sos de rosii, peperoncino
Fel de baza: Portofel de piept pui cu rosii uscate si feta. Invelit in pacenta si sos de branza
Garnitura: legume frantuzesti la tigaie (sparanghel, morcovi. telina, ceapa, ardei, dovlecel, mar)
Despre vreme: in acest moment prognoza este: 0 - 4 grade ziua, -3 grade noaptea. Sunt sanse sa si ninga, asa ca puneti-va manusile! Ar fi foarte potrivit sa aveti la voi un minim echipament de munte, oricum e bun pt ca e mai sport...Iesim sa facem si o plimbare chiar daca e mai rece...Un pic de aer curat nu strica...Deci niste ghete care s aiba aderenta, un pantalon mai grosut, ceva termic pentru partea superioara pluover, canadiana si evident caciulita si manusi...Nu rucsac nu lucruri de genul acesta pt ca nu e nevoie, nu mergem decat maxim 2-3 ore...
La lista de transport nu am lucrat inca, mi-a spus Samiza ca mai avem inca o renuntare...S-a speriat lumea de frig? ::) Sarbatoreste victoria lui Iohannis? Nu stiu, dar in momentul de fata sunt practic 3 locuri libere....Ce pacat, pana acum 3-4 saptamani am fost intrebat de nu stiu cate ori daca mai avem locuri si daca se poate face ceva...Acum se pare ca e un pic cam din scurt...O sa revin deci zilele urmatoare cu lista corectata si completa pt micobuz.
Florin1968:
Oare am sanse sa pierd microbuzul, daca ajung in Bucuresti , la Obor, pe la ora 09, 20 ? Adica este timp sa ajung din Obor pina la Agip Pacii , in circa 40 minute ? Asta daca se respecta orarul autobuzului, scris pe net !
admin:
Florin, nu cunosc Bucurestiul atat de bine incat sa-ti dau raspuns...Si cand merg calatoresc doar cu masina asa ca nici atat nu pot estima ce inseamna mijloace de transport in comun...Dar poate cei din Bucuresti iti pot da o mana de ajutor...
Putem insa muta 30 minute ora de plecare, inca nu este 100% stabilita, nu este decat estimativ comunicata, asa ca mai putem face modificari. Doar sa stiu daca e nevoie sau nu...
In completarea a ceea ce am scris ieri: avand in vedere ca nu este o locatie care are bar sau local, nu o sa aveti de unde sa va cumparati un suc, o bere sau un pahar de vin. Asa ca luati cu voi ceea ce credeti ca aveti nevoie si va place: apa minerala sa aveti si in camera, sucuri, bere, vin, palinca... :)
Muzica aduc eu, dar daca aveti compilatii noi, sunt binevenite!
Azi o sa ma uit si pe lista de transport si o s-o afisez aici corectata si modificata cu renuntarile comunicate.
Florin1968:
Multumesc ! Cred ca daca se schimba ora de plecare cu 30 minute (ceea ce nu e neaparat necesar) sigur am timp sa ajung din Obor pina in Agip ! Oricum,cred ca o sa comunicam in dimineata aceea si prin teloefon ! Daca totusi se intimpla ceva pe drum (ex vreun accident care sa blocheze circulatia pe traseu, ) pot sa il sun pe Andrew, am inteles ca el vine cu masina personala , nu stiu daca ma poate astepta, dar o sa incerc .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă