Autor Subiect: Apusenii in haine de toamna 15 - 18 octombrie 2014  (Citit de 38643 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabriela.gheorghe

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
Re: Apusenii in haine de toamna 15 - 18 octombrie 2014
« Răspuns #75 : Luni, 13 Octombrie 2014, 09:48 »
Buna dimineata!
Catre "admin"
Sa nu uitati sa-mi comunicati nr. microbuzului de Bucuresti si de asemenea nr. de tel. al soferului, asa cum am mai spus-o, eu voi urca din Pitesti. As vrea sa stiu si cand pot sa-l sun sa stabilim impreuna un punct de intalnire si ora de imbarcare.
merci!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #76 : Luni, 13 Octombrie 2014, 09:56 »
Da, am sosit aseara tarziu in tara, acum am deschis si eu calculatorul. Azi o sa comunic toate detaliile.

Offline CRINA 01

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #77 : Luni, 13 Octombrie 2014, 10:09 »
de bine ce m-am trecut pe lista, tocmai au intervenit niste urgente la birou si nu mai pot pleca.
Prin urmare, daruiesc locul meu cui doreste sa mearga. Este platit tot fara microbuz.
Lista Bucuresti
1. Ana Maria T.
2. Oana P
3. Elena A
4. Mariana B.
5. Florentina
6. Valentin V
7. Cosmin B.
8. Angelica Nan
9. Irina G
10.LEOCA OZANA
11. Elena Lili T
12. Nicoleta D.
13.Mona G.
14. Viviana C.
15.Luci S.
16. Mihaela P
17. Nina V.
18. Gabriela G.
19. Angela N.
20.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #78 : Luni, 13 Octombrie 2014, 11:08 »
Vremea nu arata cel mai bine  :-\ , dar sa speram ca totul va fi ok si ca prognoza se va mai imbunatati si vom da de vreme frumoasa...Vin dupa nizte zile excelente in Ungaria unde am prins cea mai frumoasa toamna de pana acum!  :) Pe drum am trecut tot pe marginea Apusenilor de la Muntii Padurea Craiului pana la Muntele Mare, cand ne-am despartit si am luat-o spre Cindrel...Si culorile erau grozave, sper sa ne putem drumetii in voie, sa putem admira padurea toamna si covorul de branduse...

Nu ma hazardez sa va fac programul, tocmai datorita vremii...Am sa incerc acolo sa-l adaptez...functie de timp... ::)

Mai multa lume a intrebat-o pe Samiza de mancare. Cred ca am mai scris aici, chiar daca ma repet, mai scriu o data. Ne putem cumpara cate ceva de la magazinul din sat, putem manca la pesiunea Conacul Zamfirei, ne organizam acolo fara probleme...

Offline marycoray

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #79 : Luni, 13 Octombrie 2014, 11:18 »
1. Ana Maria T.
2. Oana P
3. Elena A
4. Mariana B.
5. Florentina
6. Valentin V
7. Cosmin B.
8. Angelica Nan
9. Irina G
10. Elena Lili T
11. Nicoleta D.
12.Mona G.
13. Viviana C.
14.Luci S.
15. Mihaela P
16. Nina V.
17. Gabriela G.
18. Angela N.
19.
20

Cum am mai spus LEOCA OZANA nu  mai poate participa la excursie... locul ei este liber si platit.

Offline nicol12

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #80 : Luni, 13 Octombrie 2014, 14:26 »
Buna ziua tuturor,
Am si eu doua intrebari:
1. din experienta celor care au mai fost in astfel de excursii, cam cati bani cash ar trebui sa avem la noi?
2. miercuri, pe drum spre Apuseni, se va opri pentru masa de pranz sau nu? daca da, la o benzinarie sau la un restaurant? intreb pentru a sti ce 'pregatiri' de pranz sa-mi fac (sandwich, ..)
multumesc
Nicoleta D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #81 : Luni, 13 Octombrie 2014, 14:29 »
Luati-va mancare pt drum. De regula se opreste in benzinarie, acolo nu aveti decat posibilitatea unei gustari sau ceva asemanator. Opririle sunt cele legale in transport, 45 minute pauza mare si inca 2 de cate 15 minute.
Cash? Daca aveti la voi 250 RON este cred mai mult decat trebuie...

Offline mitflor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #82 : Luni, 13 Octombrie 2014, 14:43 »
Buna ziua,
Eu vin cu masina personala :yeah: din Bucuresti,este cineva interesat sa ma insoteasca?

Offline ela201

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #83 : Luni, 13 Octombrie 2014, 16:24 »
Din pacate legile lui Murphy functioneaza perfect :(
Nu am cum sa mai plec, din pacate, asa ca daca se gaseste vreun doritor pe ultima suta e binevenit

1. Ana Maria T.
2. Oana P
3. Elena A
4. Mariana B.
5. Florentina
6. Valentin V
7. Cosmin B.
8. Angelica Nan
9. Irina G
10. Elena Lili T
11. Nicoleta D.
12.Mona G.
13. Viviana C.
14.Luci S.
15.Mihaela P
16. Nina V.
17. Gabriela G.
18. Angela N.
19.
20

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #84 : Luni, 13 Octombrie 2014, 16:37 »
Cred ca trebuie sa grabim excursia, altfel mai plecam doar cativa... ???

Am facut o modificare in ceea ce priveste furnizorul general de servicii de transport, atat la cel inclus cat si cel pe care-l organizez in vederea grupajului de la Bucuresti. Este o firma cu care am mai lucrat acum doi ani la o actiune, am fost foarte multumit atunci, dar n-am continuat si la alte excursii datorita unei colaborari mai vechi...

Am avut in plan de ceva vreme sa contactez firma respectiva, pt a face o comparatie cu cei cu care am lucrat pana acum, dar din lipsa de timp nu am reusit. Coincidenta a facut sa ma intalnesc cu unul dintre soferii acestei companii, acum cateva saptamani la Sibiel. Sosise cu un grup acolo si am stat de vorba un pic cu soferul. M-am bucurat sa aflu ca au parcul innoit asa ca azi mi-am facut un pic de vreme si am sunat.

Transportul va suferi o modificare de tarif, calculatia pt grupaje (nu e cazul de fata - transportul fiind inclus) se va face cu 2.2 RON +TVA. In schimb masinile sunt de maxim un an vechime si echipate confortabil.

Microbuzul cu care se pleaca din Bucuresti este Mercedes  Sprinter, an fabricatie 2014, deci aproape nou, 19+1 locuri, scaune VIP, DVD,  aer  conditionat,  sistem  audio, scaune  rabatabile, tapiţerie din material textil, geamuri  panoramice,  incalzitor in stationare. Numarul de inmatriculare: B-249-NEW

Va comunic si numarul soferului, se numeste ILIN JENICU si are numarul de telefon 0748.111.962.

Ziua, ora si locul de plecare il mai repet odata: miercuri 15 octombrie ora 6.00, statia de benzina AGIP Pacii (Bulevardul Iuliu Maniu 194)

Cei care au conexiune de traseu, rog sa sune soferul si sa discute cu el maine, nu astazi pt ca inca nu am reusit s-o fac eu. Si trebuie sa stie si omul tot ce are de facut....

Offline MAC

• Full Member
  • Mesaje postate: 180
« Răspuns #85 : Luni, 13 Octombrie 2014, 20:31 »
Ceau Gigi,eu ajung in Alba-Iulia-autogara,dupa mersul autobuzelor,la ora 9:10.
Rugamintea mea, ar fi sa-mi spui daca ai un loc si pentru mine sau astept microbuzul. :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #86 : Luni, 13 Octombrie 2014, 20:42 »
Raspund maine, atunci vad lista finala si cum ma organizez cu plecatul spre Garda...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #87 : Marți, 14 Octombrie 2014, 12:05 »
Pe lista de urcare din Bucuresti si Pitesti au ramas 16 persoane. Acesta este tabelul, am sa-l transmit si firmei de transport.

Rugamintea este sa nu se intarzie, aveti drum lung de facut si nu este bine sa puneti rabdarea celorlalti la incercare inca de la plecare... ::) Ok?

Ora 5.50 sa fiti la locul de intalnire, pt ca incarcarea bagajelor si asezarile sa se faca pana la ora de plecare, adica 6.00.

1   Z.N. Angelica   Bucuresti
2   T Ana Maria   Bucuresti
3   B Cosmin   Ploiesti
4   P Oana   Bucuresti
5   Mona G   Bacau
6   M Florentina   Bucuresti
7   G Gabriela    urcare din Pitesti!
8   V Valentin   Bucuresti
9   B Mariana   Bucuresti
10   V Niculina   Bucuresti
11   C Viviana   Bucuresti
12   G Irina   Bucuresti
13   N Angela   Bucuresti
14   Nicoleta Dr (Ingrid's)   Bucuresti
15   T Elena Lili   Popesti
16   S Lucia   Bucuresti

Mihaela "MAC", eu plec din Sibiu la ora 9.00, am sa te iau din Alba Iulia. Discutam la telefon de pe drum. Ajung acolo in jur de ora 10.00.

Offline MAC

• Full Member
  • Mesaje postate: 180
« Răspuns #88 : Marți, 14 Octombrie 2014, 14:07 »
Multumesc!Sun cand am ajuns in Alba-Iulia.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #89 : Marți, 14 Octombrie 2014, 15:49 »
Vremea da spre bine, vad. Oricum sa va luati haine aport mai grosute, in Scarisoara fiind ghetar e ...brrrr tare rece...Si nu uitati de ploaie, sa aveti cu ce sa va protejati. Pelerina...ce aveti impermeabil...

Am schitat doua trasee combinate cu ce am facut in primavara, mai usurele, sper daca ne ajuta vremea sa facem in conditii placute... :) Azi cand am vorbit la Conacu Samfirei era o vreme excelenta! Poate avem noroc...