Cred ca trebuie sa grabim excursia, altfel mai plecam doar cativa...

Am facut o modificare in ceea ce priveste furnizorul general de servicii de transport, atat la cel inclus cat si cel pe care-l organizez in vederea grupajului de la Bucuresti. Este o firma cu care am mai lucrat acum doi ani la o actiune, am fost foarte multumit atunci, dar n-am continuat si la alte excursii datorita unei colaborari mai vechi...
Am avut in plan de ceva vreme sa contactez firma respectiva, pt a face o comparatie cu cei cu care am lucrat pana acum, dar din lipsa de timp nu am reusit. Coincidenta a facut sa ma intalnesc cu unul dintre soferii acestei companii, acum cateva saptamani la Sibiel. Sosise cu un grup acolo si am stat de vorba un pic cu soferul. M-am bucurat sa aflu ca au parcul innoit asa ca azi mi-am facut un pic de vreme si am sunat.
Transportul va suferi o modificare de tarif, calculatia pt grupaje (nu e cazul de fata - transportul fiind inclus) se va face cu 2.2 RON +TVA. In schimb masinile sunt de maxim un an vechime si echipate confortabil.
Microbuzul cu care se pleaca din Bucuresti este Mercedes Sprinter, an fabricatie 2014, deci aproape nou, 19+1 locuri, scaune VIP, DVD, aer conditionat, sistem audio, scaune rabatabile, tapiţerie din material textil, geamuri panoramice, incalzitor in stationare.
Numarul de inmatriculare: B-249-NEWVa comunic si numarul soferului, se numeste
ILIN JENICU si are numarul de
telefon 0748.111.962. Ziua, ora si locul de plecare il mai repet odata:
miercuri 15 octombrie ora 6.00, statia de benzina AGIP Pacii (Bulevardul Iuliu Maniu 194)Cei care au conexiune de traseu, rog sa sune soferul si sa discute cu el maine, nu astazi pt ca inca nu am reusit s-o fac eu. Si trebuie sa stie si omul tot ce are de facut....