Am gasit Apusenii exact asa cu mi-am dorit...Invesmantati intr-o haina lunga de toamna tarzie....Flacari rosii, pete de galben neon, stropi de verde tare, nuante de bej si ruginiu...Cu oameni faini, harnici, deschisi, primitori, darnici. Am mai spus eu o data: daca am vrea sa facem ceva cu tara aceasta ar trebui sa ne cautam conducatorii printre moti...
Dar au trecut si Apusenii...Am fost a treia oara anul acesta acolo si probabil ca va fi si a patra, imi doresc sa ajung din nou in noiembrie...Cateva zile de liniste si natura...Nu m-as satura de peisajele, de oamenii de acolo si daca m-as duce de o suta de ori...Mereu descopar ceva, mereu aflu lucruri noi...E un izvor nesecat de povesti, despre cum s-a trait, cum s-a supravietuit izolat...
Programul pe care l-am facut acum in toamna o sa fie valabil si pt primavara. Vad ca celor carora le place natura, locurile cu adevarat romanesti, apropierea de oamenii simplii, genul aceasta de actiune le place si le face foarte bine...Am vazut pe fetele lor...De aceea si cu sublinierea ca genul aceasta de actiune se adreseaza unui anumit tip de profil, astazi am sa ma astern pe scris pt excursia din 2015. Va fi gata de lansare...asta seara...

Am facut multe poze, am si cateva filmulete cand ati ramas serile la Conacul Samfirei la dans...O sa vi le trimit impreuna cu lista de participanti si adresele lor de Email, tot asta seara...

In fata s-a vazut mai putin, in spate insa am avut o excursie grea. E destul de complicat sa ai oameni in 3 locatii diferite, sa fie multi noi, sa nu ai vremea ca aliat, sa fie nevoie sa mai improvizezi, sa armonizezi mese si program de vizitare...Sunt si la final de sezon, am poposit acolo dupa 25 de actiuni, mai mult de 160 de zile de plecat anul acesta de acasa...Am obosit si eu un pic, ma mai sacaie ba un picior, ba o mana...mi-a mai scazut si nivelul de voiosie si poate si cel de rabdare, ceea ce multi apreciaza la mine...Dar a fost frumos, mi-a placut si am venit acasa cu amintiri minunate...Nu-mi du seama cat de mult ati interactionat voi, cat ati comunicat, daca s-au format noi prietenii...

Am fost prea prins cu alte lucruri si nu a avut timp de privit...Eu sper sa fi fost nu doar o excursie in niste locuri deosebite ci si un pod intre voi...
Am pregatit cateva poze si am sa le postez in mesajul urmator...