Scrise de noi > Articolele noastre
Tabieturile ne lasă single?
wonderland:
dar nu e periculos. putem lenevi si in doi, nu? ::)
Cory:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 12 Aprilie 2014, 16:55 ---dar nu e periculos. putem lenevi si in doi, nu? ::)
--- Terminare citat ---
Deloc periculos, ba chiar e recomandat sa mai si lenevim uneori :)
momentan lenevesc solo , dar cred ca nici in doi nu poate fi prea rau :D ;)
clara39:
cam delicat subiectul....cand eram in doi imi doream cateva momente in care sa ma lase toti in pace ..copil, sot...sa se mai descurce si singuri....cand am ramas singura am facut cam tot ce nu am putut face in doi...adica toate tabieturile fara sa ma bata nimeni la cap....dar cu trecerea timpului parca vreau in doi ,parca nu mai sunt asa pretioase tabieturile mele....oare tot timpul vrem ce nu avem?....ca solutie temporara am o relatie la distanta...care imi ofera si timp singura....ura pt tabieturi si timp in doi......ce o mai fi vom vedea...timpul le rezolva pe toate...cu tabieturi sau fara...
Doina:
Probabil ca da. Ne pastreaza single. O poveste spune ca daca nu dorim sa mai fim single, atunci ar trebui sa folosim o jumatate de sifonier cu garderoba noastra, iar pe cealalta s-o lasam libera pentru ...celalalt ! Asta daca-l asteptam sa apara in viata noastra. Daca umplem tot spatiul, chiar daca si-ar dori sa apara, n-ar avea loc ! :magic: La fel se procedeaza cu garajul: gararea masinii noastre ar trebui sa se faca pe laturi, cit mai aproape de unul din peretii laterali (atentie la zgirieturi, oglinzi retro sparte) pentru a elibera un spatiu cel putin egal cu-al masinii noastre pentru acelasi celalalt. Cita osteneala, cita concentrare !!! :giggle:
wonderland:
Interesanta perspectiva. Si, cred ca are un mare sambure de adevar. Deci, sa nu ne umplem viata cu tabieturi de care sa nu ne mai putem dezbara si debarasa. :strong:
Cu mine e simplu, nu am masina, deci, nu trebuie sa pastreze jumatate de garaj gol :happy:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă