Scrise de noi > Articolele noastre
Tabieturile ne lasă single?
wonderland:
--- Citat din: Cory din Sâmbătă, 12 Aprilie 2014, 18:09 ---momentan lenevesc solo , dar cred ca nici in doi nu poate fi prea rau :D ;)
--- Terminare citat ---
sigur nu e rau, dimpotriva ;)
wonderland:
--- Citat din: Doina din Sâmbătă, 12 Aprilie 2014, 19:32 ---Probabil ca da. Ne pastreaza single.
--- Terminare citat ---
Asta e o afirmatie motivationala puternica :thumbup:, care ma incurajeaza sa am grija sa nu-mi consolidez nu-s ce tabieturi si sa fiu deschisa pentru schimbare. Pentru ca, nu-i asa, schimbarile sunt inevitabile in viata noastra, oricat ne agatam de obiceiuri fixe. Iiar incercarea de a ne crea o mica lume bazata pe certitudini este o iluzie pe care, daca o intretinem ne va produce doar tensiune si suferinta..
wonderland:
risc sa fiu etichetata ca una careia ii place sa vorbeasca singura, dar mi-am amintit de un tablou a lui Sabin Balasa, pe care il am si eu in...fotocopie.
Libertate in acvariu - mi se pare o metafora clara pentru cum ajungem sa ne limitam posibilitatile, prin tabieturi
Doina:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 12 Aprilie 2014, 23:15 ---Cu mine e simplu, nu am masina, deci, nu trebuie sa pastreze jumatate de garaj gol :happy:
--- Terminare citat ---
Nu te bucura prea tare ! ::)Pregateste-te pentru alte operatiuni de debarasare. In baie. Elibereaza rafturi, sertare, etc pentru produsele de ingrijire ale viitoarei ''jumatati''. Conform denumirii are dreptul la ele. :strambatura:Amenajeaza un spatiu, liber, pentru trusa de scule, sper sa fie priceput si cooperant :P. Fa provizii de baterii pentru telecomenzi. De toate tipurile. Procura citeva in plus. Se pot sparge, rataci... Incearca sa ghicesti : cada sau cabina, saruri sau spumant. :happy: Si aloca spatiu pentru ele... :tomato: Ai eliberat sifonierul ? Nu trage de timp :yeah: N-am glumit, e o adevarata bataie de cap sa primesti pe cineva in viata ta. :hammer:
wonderland:
Ce tare ar fi sa incep sa imi fac griji ca n-am loc in dulap, cand nu vad niciun potential invadator al spatiului personal :happy:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă