Scrise de noi > Articolele noastre

Cariera

<< < (3/4) > >>

craluca:
Dragii mei, nu stiu de ce ma atrage acest topic, poate pt ca nu am nimic bun de spus in ceea ce ma priveste referitor la cariera. Eu prin cariera inteleg ascensiune profesionala si intotdeauna m-am simtit obligata sa depun plus de efort ca sa urc treptele unei cariere de care sa nu-mi fie rusine macar. Am facut aceste lucruri de-a lungul timpului insa in cariera nu am avansat (mai sus de middle), dar nici nu mi-am dorit asta; pentru ca n-am descoperit nimic sa-mi placa cu adevarat. Sau, ba da... mi-ar fi placut sa fiu un fel de printesa...:) Asta mi-ar fi placut sa fiu...si sa fac ceea ce face o printesa, adica mai nimic, sa se imbrace frumos, sa se plimbe, sa se simta bine. Poate si o slujbuta mica, mai mult de binefacere, cu copii sau batrani si aia e...Lucrez de la 18 ani, am facut facultate la seral (politehnica profil electric) lucram si in 3 ture pe vremea studentiei, am avut slujbe solicitante in media-publicitate si acum sunt contabil ... ce am urat mai mult in viata (nu-mi place lumea asta-cer iertare pt cine este in aceasta bransa, sunt convinsa ca cei din SC sunt exceptii :-*).Am avut o pasiune - dansul, dansam si in trupe, pe scene (chiar si la opereta) -asta era refularea si compensatia pe care mi-o ofeream singura, dar nu puteam face cariera din asta (la 30 de ani esti "expirat"). Cariera mea (joburile mele) nici placere nu mi-a facut, nici financiar nu m-a multumit, insa datoria mi-o faceam cu sarguinciozitate... Am sentimentul ca, chiar m-a incurcat in spectrul personal, sufletesc; aceasta munca in exces mi-a deformat perioade lungi profilul sufletesc, dar nu-i nimic, mergem inainte, sunt convinsa ca toate au un rost si nimic nu e intamplator. Concluzia in cazul meu este ca jobul a fost si este doar o sursa de existenta. Felicitari si ferice de cei ce o fac din pasiune ! :flori:

wonderland:

--- Citat din: craluca din Joi, 10 Aprilie 2014, 19:59 ---Concluzia in cazul meu este ca jobul a fost si este doar o sursa de existenta. Felicitari si ferice de cei ce o fac din pasiune ! :flori:

--- Terminare citat ---

O concluzie foarte sanatoasa! Totusi, tinand cont ca ne petrecem cel putin 8 ore castigandu-ne existenta merita sa incercam macar varianta in care sa gasim ceva placut in ceea ce facem. :kissing:

Am gasit un articol cam alambicat prezentat, dar merita putin disecat
http://www.scientia.ro/homo-humanus/51-psihologie/5090-de-ce-facem-lucruri-ce-nu-ne-fac-placere.html

wonderland:

--- Citat din: Doina din Joi, 10 Aprilie 2014, 16:22 ---A, nuuuu !  :whistle: Cam tirziu, pentru ca am aflat din experienta personala ceea ce m-ar invata acolo ! Acum continui sa fac de placere si cu pasiune ce-a mai ramas de facut, dar lista e scurta.  :strambatura:

--- Terminare citat ---
Adica ai invatat deja :applause:~
Lista scurta, dar intensa.
E mai motivant asa. Poti sa scrii mai multe liste scurte. :)

Doina:

--- Citat din: wonderland din Joi, 10 Aprilie 2014, 21:10 ---Adica ai invatat deja :applause:~
Lista scurta, dar intensa.
E mai motivant asa. Poti sa scrii mai multe liste scurte. :)

--- Terminare citat ---
Sa zicem ! Cu cucuiele aferente.  :) E si scurta si laxa. As putea s-o printez, sa am mai multe scurte... :yeah: :happy:

craluca:
multumesc "wonderland", ai dreptate, nush' ce ma faceam fara sfatul tau, m-ai scos din impas! :bow:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă