Scrise de noi > Articolele noastre
O eticheta ...pripita
Rentzi:
--- Citat din: silviu din Joi, 03 Aprilie 2014, 11:08 ---.... dar nici nu poti merge la o intalnire/un resturant cu pantalonii rupti in tur, mirosind a lavanda tripla si emanand o halena bahica de sa cada comesenii pe spate...
--- Terminare citat ---
Ai ramane surprins de niste oameni relativ "importanti" care erau la a 3-4-5-a "intalnire" (la restaurant) pe ziua respectiva.... "Viata bate filmul".
Aica:
Eu am invatat sa nu judec si ma opresc la a avea pareri.
Si mai stiu ceva! Tot ce ne inconjoara este viu, se modifica se transforma, evolueaza, regreseaza... deci si parearea noastra despre ceva se modifica in consecinta; nu trebuie decat sa fim putin atenti.
silviu:
daca vine in trening puma, cu jlapi in picere si mirosind a lavanda poa' sa-mi faca si un compendiu al literaturii universale...geaba! nu mai apuc sa stau langa el la masa si sa apreciez ce spune si ce are in cap. n-o sa dau fuga in magazine si sa miros gratis hugo boss, dupa care sa ma intorc la masa si sa ascult asertiunile si savantlacurile eruditului.
Doina:
--- Citat din: silviu din Joi, 03 Aprilie 2014, 12:51 ---daca vine in trening puma, cu jlapi in picere si mirosind a lavanda poa' sa-mi faca si un compendiu al literaturii universale...geaba! nu mai apuc sa stau langa el la masa si sa apreciez ce spune si ce are in cap. n-o sa dau fuga in magazine si sa miros gratis hugo boss, dupa care sa ma intorc la masa si sa ascult asertiunile si savantlacurile eruditului.
--- Terminare citat ---
Ai inteles ideea, nu ma-ndoiesc ! Insa tabloul prezentat a avut ''savoarea'' lui ! :applause:
wonderland:
Asa am simtit azi, ca ar fi un subiect interesant, acesta propus de Gigi.
A se citi de la pagina 1.
la un moment sau altul, cred ca fiecare am facut asta, am tras o concluzie, am pus o eticheta... La ce si cui foloseste?
Ce nu putem accepta putem ignora, daca nu ne incalca vreun drept, nu ne afecteaza, nu ne pune in pericol, in vreun fel. Nu e asta principiul de baza al libertatii si tolerantei?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă