Scrise de noi > Articolele noastre

O eticheta ...pripita

<< < (3/6) > >>

guitarman:
Tot in aceeasi idee, vedeti si asta... kevin skinner - If Tomorrow Never Comes
sau asta... America's Got Talent 2012 - Tim Poe, Singer/War Veteran
sau asta... America's Got Talent 2013 Week 1 Auditions - Marty Brown
sau asta... America's Got Talent 2013 Audition - Jimmy Rose Kentucky Coal Miner and Marine Sings New Song
sau asta.... Denny Smith Tackles Wilson Pickett - THE X FACTOR USA 2013
sau asta... Neal E Boyd - America's Got Talent - HQ Full/Uncut Version - The Opus Movie
Va rog sa uramariti aceste clipuri... merita! Sunt extrem de relevante pentru subiectul abordat de Gigi in aceasta seara...
Oameni buni, nu va mai luati dupa aparente... descoperiti oamenii... puteti avea surprize absolut minunate!

admin:
Mi-am petrecut o jumatate de ora din dimineata ascultand melodiile acestor extraordinari...anonimi! Exceptional! Mi-a dat o stare de bine...asa ca acum pot incepe ziua! Go to work Gigi!

mar61r0@gmail.com:

--- Citat din: admin din Joi, 03 Aprilie 2014, 07:26 ---Mi-am petrecut o jumatate de ora din dimineata ascultand melodiile acestor extraordinari...anonimi! Exceptional! Mi-a dat o stare de bine...asa ca acum pot incepe ziua! Go to work Gigi!

--- Terminare citat ---
Buna dimineata tuturor. Desi nu postez atat de des, urmaresc cu interes ceea ce scrieti voi cei care aveti darul de a manui condeiul. Sunte teme, comentarii, reactii si puncte de vedere absolut interesante. Legat de eticheta pe care suntem tentati sa o aplicam - sau nu - cred ca un posibil raspuns se desprinde din poezia lui Octavian Paler ....
Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa citim si sa scriem,
sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris,
avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam,
avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.
Avem timp pentru ambitii si boli,
sa invinovatim destinul si amanuntele,
avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare,
avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile,
avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam,
avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.......
Va doresc o zi frumoasa si "fara etichete".... :kissing:

silviu:

--- Citat din: Doina din Miercuri, 02 Aprilie 2014, 20:50 ---Conform criteriilor de evaluare, glumete sper, ale lui Silviu...

--- Terminare citat ---
pei da, glumete...eu insumi sunt mos ;D da' sigur nu as fugi de-o babutza de 35 - 40 de ani. creca m-as impiedica :-\

serios vorbind/scriind, cu riscul de a-i supara pe unii/unele, trebuie sa recunoastem ca oamenii frumosi au mai mult succes in viata in comparatie cu cei mai putin inzestrati de natura. de curand am vazut o emisiune, cred ca pe canalul "descopereste", care trata subiectul si concluzia esteticienilor, psihologilor si statisticienilor era aidoma cu ce am scris mai sus.
iarasi, vrem, nu vrem, conteaza mult si imbracamintea (de multe ori haina il face pe om), parfumul, after-shave-ul... nu spun ca e musai sa duci galeata de gunoi imbracat in costum armani si mirosind a dolce&gabbana, dar nici nu poti merge la o intalnire/un resturant cu pantalonii rupti in tur, mirosind a lavanda tripla si emanand o halena bahica de sa cada comesenii pe spate :hammer:

Doina:

--- Citat din: silviu din Joi, 03 Aprilie 2014, 11:08 ---pei da, glumete...eu insumi sunt mos ;D da' sigur nu as fugi de-o babutza de 35 - 40 de ani. creca m-as impiedica :-\

serios vorbind/scriind, cu riscul de a-i supara pe unii/unele, trebuie sa recunoastem ca oamenii frumosi au mai mult succes in viata in comparatie cu cei mai putin inzestrati de natura. de curand am vazut o emisiune, cred ca pe canalul "descopereste", care trata subiectul si concluzia esteticienilor, psihologilor si statisticienilor era aidoma cu ce am scris mai sus.
iarasi, vrem, nu vrem, conteaza mult si imbracamintea (de multe ori haina il face pe om), parfumul, after-shave-ul... nu spun ca e musai sa duci galeata de gunoi imbracat in costum armani si mirosind a dolce&gabbana, dar nici nu poti merge la o intalnire/un resturant cu pantalonii rupti in tur, mirosind a lavanda tripla si emanand o halena bahica de sa cada comesenii pe spate :hammer:

--- Terminare citat ---

Mare atentie cum o faci ! Daca iesi din cimpul ei vizual, slabe sanse sa te mai zareasca !  :P
Important in opinia mea este ca vis-a-vis-ul sa se prezinte decent, dar esential este sa aiba ce spune, sa aiba ceva in cap. Altfel, costumele pot fi admirate in vitrine, reviste, iar parfumurile pot fi testate free prin magazine...No big deal !  :tomato:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă