Aici se discuta > Subiecte generale
Intamplari hazlii din viata noastra de zi cu zi...
Doina:
Vaaai ! Am ris in hohote... :2funny: Auzi, unii venisera sa se odihneasca la terasa ! :2funny: Vindusera paturile, nu mai aveau loc in ele ?!!! Popa si-a luat-o ! Daca n-a acceptat cumsecade un cap descoperit, atunci i-a fost aplicata o alta experienta. De corectie ! :2funny: In locul lui n-as mai fi calcat pe la biserica....In locul tau, Teo, m-as fi dus tantosa la fiecare liturghie sau cum s-o chema. Vaporoasa, transparenta si surizatoare ! :D
Teo:
Nu ca ma stropeste cu aghiazma, ma exorcizeaza.
Doina:
Asta cu popa imi aminteste si mie de-o intimplare. Eram proaspat casatorita, venisem prima de la birou si suna cineva la usa. Deschid, il poftesc pe popa sa sfinteasca, sa-si faca job-ul altfel spus si plec prin camere intr-ale mele...Zice el ceva neinteligibil, termina si ma duc spre usa sa-i dau obolul. Il ia si se-apleaca parinteste spre mine, ma ia de umar si-mi spune sa aerisesc ca se simte c-am fumat si ma vor certa parintii la sosire. Ii multumesc omului pentru inteleptele sfaturi, apuc sa-nchid usa, numai bine pentru a ma tavali de ris... Asa m-a gasit sotul meu, sosit la scurta vreme ! :2funny: :yeah:
Doina:
--- Citat din: Teo din Miercuri, 02 Aprilie 2014, 22:52 ---Nu ca ma stropeste cu aghiazma, ma exorcizeaza.
--- Terminare citat ---
Totul este sa nu te lege inainte de-a purcede la operatiuni ! :2funny: Asuma-ti experienta, nu spune ''nu pot'' ! :dance:
Teo:
Pot dar nu vreau ca-mi e rusine. Te pup noapte buna.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă