Scrise de noi > Articolele noastre

Raportul numeric barbati-femei sau realitatea bate statistica

<< < (6/11) > >>

wonderland:
Da, bine, hai sa deschidem o infirmerie. zau asa.
N-am trusa de prim ajutor. doar galetuse, lopatele si ceva elastice. Se pune?

Chiar, m-au picat ochii pe topicul - De ce suntem singles? Si mi-a venit sa zic: Acu- acu, se aia. Ca nu avem cum sa aflam ce ce vor  barbatii care stau ascunsi in fotolii sau doar umbla prin lume reticenti sa-si vindece ranile, sensibilitatea si teama de a nu suferi din nou.

Ouuups, a iesit un puf de naduf. Dar zau ca in aceasta etapa asta e singurul motiv.  :strambatura: :rtfm:  :bully:

sa ma pregatesc de  :tomato: sau de  :knuppel2: :coolsmiley:

CristianT:
Ce am observat eu, si acum ma refer la relatii in general, este ca multi le percep sau le transforma fara sa vrea ca pe o/ intr-o lupta in care unul trebuie sa conduca relatia. Si de aici se duce toata armonia si intelegerea.
Si anterior m-am referit la comunicare in general. Desi inter sexe e si mai complicat caci apare poblema imaginii sa ma dau macho sa nu creada ca sunt un pampalau sau sa nu zic prea multe din casa sa nu se profite de mine.

Laur:

--- Citat din: wonderland din Vineri, 21 Martie 2014, 16:15 ---Da, bine, hai sa deschidem o infirmerie. zau asa.
N-am trusa de prim ajutor. doar galetuse, lopatele si ceva elastice. Se pune?
...
sa ma pregatesc de  :tomato: sau de  :knuppel2: :coolsmiley:

--- Terminare citat ---
Ehhh, am incredere ca personalul medical va actiona cu maxim profesionalism si blandete.  :hammer:
PS: atentie sa nu pierdeti vreun surub (ca tot era implicat si un elastic) :giggle:

--- Citat din: CristianT din Vineri, 21 Martie 2014, 18:40 ---Ce am observat eu, si acum ma refer la relatii in general, este ca multi le percep sau le transforma fara sa vrea ca pe o/ intr-o lupta in care unul trebuie sa conduca relatia. Si de aici se duce toata armonia si intelegerea.
Si anterior m-am referit la comunicare in general. Desi inter sexe e si mai complicat caci apare poblema imaginii sa ma dau macho sa nu creada ca sunt un pampalau sau sa nu zic prea multe din casa sa nu se profite de mine.

--- Terminare citat ---
"Esti inteligent, daca crezi doar jumatate din ce ti se spune. Daca esti intelept, stii si care jumatate."
Toti strigam in cor ca vrem comunicare. Dar cati sunt cu adevarat pregatiti sa comunice, fara rezerve in a spune si fara suspiciuni in a auzi?

Doina:
''Desi inter sexe e si mai complicat caci apare poblema imaginii sa ma dau macho sa nu creada ca sunt un pampalau sau sa nu zic prea multe din casa sa nu se profite de mine.''

Ai dreptate, Cristian ! Ambele tabere sunt ''en garde'' !  :D Desi toata lumea stie teoria ...

almi_gabi:

--- Citat ---....... Dar ce facem în timp ce...căutăm, asteptăm, sperăm?

--- Terminare citat ---

Pana se ajunge la o inegalitate flagranta a raportului numeric derivat din integrala misterioasa a personalitatilor celor 2 categorii enumerate in titlu , adeverita prin prezenta la fata locului a 2 martori oculari, ma duc sa infiez 2 omizi.  :magic:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă