Scrise de noi > Articolele noastre

Raportul numeric barbati-femei sau realitatea bate statistica

<< < (7/11) > >>

Teo:
Nu aveti nevoie de reparatii capitale Laur, toti avem cate o tigla lipsa pe casa, tocmai asta-i sarea si piperul unei relatii. Trebuie sa fim doar mai toleranti. :kissing:

wonderland:
vad ca pe aici se impart tabere, se ridica garda, se ascut sabiile... cunoasterea si armonizarea diferentelor nu se face cu lupte si competitie

acu mi-e prea somn, ma duc  si io dupa omizi, cu almi_gabi :(

wonderland:

--- Citat din: Teo din Vineri, 21 Martie 2014, 20:16 ---toti avem cate o tigla lipsa pe casa

--- Terminare citat ---
depinde la ce ne raportam cand numaram tiglele ;)

ella:

--- Citat din: CristianT din Vineri, 21 Martie 2014, 18:40 ---Ce am observat eu, si acum ma refer la relatii in general, este ca multi le percep sau le transforma fara sa vrea ca pe o/ intr-o lupta in care unul trebuie sa conduca relatia. Si de aici se duce toata armonia si intelegerea.

--- Terminare citat ---
Eu cred ca unul vrea ca celalalt sa conduca relatia.De ce? Pentru ca este comod,pentru ca nu vrea sa-si asume responsabilitatea,pentru ca este mai simplu sa il lase pe celalalt sa hotarasca (in orice problema) decat sa ia taurul de coarne. Una este sa te bazezi pe cel de langa tine si alta este sa-l lasi sa rezolve orice in timp ce tu (cel condus) iti vezi de ale tale ca si inainte desi esti implicat intr-o relatie si ar trebui sa ai anumite responsabilitati.

wonderland:
cand unul vrea... puterea si controlul, celalalt va ajunge, inevitabil in punctul in care se va revolta si isi va revendica libertatea

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă