Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Din Conacul Samfirei, spre Tara mocanilor 4 - 6 aprilie 2014

<< < (18/27) > >>

Floare de Colt:
Imi place ca sunteti amandoi glumeti si bine intentionati. Eu nu asteptam sa ma ia nimeni de manuta dar nu stiam cum se procedeaza. Acum stiu! Cred ca ai dreptate in legatura cu initiativa, desi eu cred ca n-am tupeu dar am initiativa... altfel as mai fi cu voi?! Alta e problema, nu am mai folosit forumul pana acum...
Sa nu radeti...

andreuta:
Gigi,

La ce ora ar trebui sa ne adunam la conac? Ca sa ne calculam timpul aferent pentru drum si ora de plecare din Bucuresti.

O zi frumoasa tuturor!  :flori:

admin:
Am discutat azi si cu Laur, ma sunase....Am scris eu undeva si pe aici, dar s-a pierdut printre mesaje. Ora de intalnire acolo va fi maxim 13.00, asa cum precizam vreau sa iesim si in prima zi...

Saptamana viitoare oricum am sa ma ocup de aceasta actiune, sa vedem fiecare cu ce vine si la ce ora. Si important pt mine, daca iau pe cineva de pe traseul meu. Din Sibiu sau din Alba Iulia. Vreau sa ajung mai repede decat voi...sa fiu pe la 12.00...Deci din Sibiu am s-o iau din loc pe la 8.30. In jur de 9.30 am sa ajung la Alba Iulia. Asta ca reper daca cineva vrea sa-l iau de pe traseu.

Am renuntat la ideea unui microbuz inchiriat Sibiu sau Alba Iulia - Garda. Vad ca sunt 2 masini cu 8 persoane care merg incolo + microbuzul meu, adica 8, putem sa acoperim tot grupul. Ar fi prea costisitoare o inchiriere, in situatia in care s-a facut grupaj.

Codru:
Posibil sa ma inscriu eu pentru preluare din Alba. Te sun cand stiu imi  exact programul. Cel tarziu in weekend.

IuliaT:
Fericitilor va duceci la conac care vasazica.....sa aveti vreme faina.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă