Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Din Conacul Samfirei, spre Tara mocanilor 4 - 6 aprilie 2014
Ani Marie:
Cu drag Ana Maria, din Bucuresti plec, sper sa ne vedem la Carnaval
andreuta:
Gigi, daca renunta cineva, doresc sa vin si eu. Multumesc
Ana Maria:
--- Citat din: andreuta din Joi, 13 Februarie 2014, 11:05 ---Gigi, daca renunta cineva, doresc sa vin si eu. Multumesc
--- Terminare citat ---
Draga Andreuta,
La mine a intervenit ceva si , din pacate, nu mai pot participa la aceasta actiune. Chiar in dimineata asta ma gandeam cu parere de rau ca va trebui sa anulez asa ca, daca vrei, locul poate fi al tau.
Imi pare rau ca nu va mai pot insoti, dragii mei, va doresc insa sa aveti parte de zile frumoase de primavara si sa descoperiti cu ochii sufletului acele tinuturi minunate! Si nu uitati, cand va intoarceti, sa ne rasfatati si pe noi cu povesti si fotografii din zona! :kissing:
admin:
Rugamintea este sa pastrati legatura cu Samiza, in agentie. Renuntarile, respectiv inscrierile trebuie sa ajunga la ea, pt ca doar acolo exista evidenta inscrieri/rezervari. :)
Ana Maria:
--- Citat din: admin din Joi, 13 Februarie 2014, 13:17 ---Rugamintea este sa pastrati legatura cu Samiza, in agentie. Renuntarile, respectiv inscrierile trebuie sa ajunga la ea, pt ca doar acolo exista evidenta inscrieri/rezervari. :)
--- Terminare citat ---
Sigur, am anuntat-o deja pe Samiza de faptul ca nu mai pot participa!
Toate cele bune va doresc si un sfarsit de saptamana cat mai frumos!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă