Vremea in Paltinis, sambata: -1 grade, partial innorat. Este posibil ca la orele amiezii sa avem chiar soare. Asta este mai mult decat grozav!

Mai cald decat miercuri cand am fost eu pe munte si sanse de soare....
La Agnita, duminica se anunta + 3 grade, cer mai mult senin! Deci la fel o vreme excelenta pt aceasta perioada. Tin minte ca acum 2 ani cand am fost la Festivalul Lolelor erau -10 grade.

Un frig uscat brrrr...Noroc cu Caro, ca ne-a chemat la ea si ne-am incalzit... Ahh, da si ne-a ospatat cu gogosi, hencles si un ceai bun-bun...
In zon noastra in general vremea va fi buna in week-end, de fapt nu a fost rea nici pana acum. Zilnic am putut scoate in conditii foarte bune copilul la plimbare, nu e zapada pe strazi sau trotuare. In gradina ma uit si stratul de zapada nu depaseste 10 - 15 cm. Va spuneam ca si la Palinis nu sunt mai mult de 25 cm...
Deci Sibiul va asteapta cu vreme buna, acum totul tine de cat de repede si de bine iesiti din zona rosie - portocalie- galbena.

Ma refer la cei care vin din Bucuresti si Ploiesti...Pt ca pt Cluj nu este nici cea mai mica problema...Transilvania a fost ferita si de aceasta data de vremea de iarna grea.

Revenind la Bucuresti, nu stiu cum e acum acolo...Ce ne arata la Bucuresti seamana doar a apocalipsa...Sper si cred ca nu e chiar asa. De regula jurnalistii exagereaza si folosesc cadre care induc dramaticul...
Ar fi perfect daca as putea afla mai de la fata locului cum se prezinta acolo situatia, cat de usor sau greu se iese din Bucuresti. Daca s-ar iesi si s-ar circula relativ bine, in jur de 15.00 - 16.00 ati ajunge la Gura Raului, poate chiar mai repede. Am discutat pentru sanie trasa de cai, insa nu stiu cam cum se ajunge...Sa trag totul mai spre dimineata, asa cum am vrut initial, va spuneam ca mi-e teama, nu stiu cum poate ajunge toata lumea la microbuz. Ar fi buna o ora de rezerva...pt a fi siguri de sanius. Si vineri e momentul pentru ca sambata, putin probabil ca dupa 3-4 ore haladuite prin munte sa mai vrea cineva afara...Toti o sa traga la caldura...

si greu ii mai poti momi cu ceva sa iasa...
Astept de la cei din Bucuresti o apreciere a ceea ce cred ei despre posibilitatea de a iesi usor sau greu din Bucuresti si daca 9 ar fi o ora la care cred ca s-ar putea toti incadra cu ajunsul la microbuz...Dupa ce vad opiniile voastra, am sa si sun sa vad exact daca TOTI puteti ajunge cu o ora mai devreme la locul de plecare. Vremea am vazut ca e rece dar nu o sa mai ninga, deci din punctul asta de vedere nu o sa fie probleme.