Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pasi in zapada 31 ianuarie - 2 februarie 2014

<< < (15/20) > >>

sabina:
Ok ! Ora 9

mihaela.nicolescu:
got the messaGE - RAMANE ORA 9 DIM!

Ayouni:

--- Citat din: CRINA 01 din Joi, 30 Ianuarie 2014, 10:42 ---Ayouni, pe unde stai? eu vin din Pipera!

--- Terminare citat ---

o sa iau metroul fie de la Aurel Vlaicu, fie de la Aviatorilor, schimb la Unirii cu metrou coborare Pacii, cu peronul pe ce parte o fi.  :) mi se pare cel mai simplu.  cu taxiul se face si foarte mult timp iar de pret, ce sa mai vorbim. proabil ca si tu vei face ceva asemanator, cu plecare din statia Pipera.  :) ne vedem acolo!

admin:
Am sunat pe toti cei de la care inca nu aveam raspuns cu privire la posibilitatea de a ajunge la ora 9.00 la locul de plecare a microbuzului si au confirmat si ei, asa ca:

Plecare microbuz Bucuresti, Statia de benzina AGIP Pacii, ora 9.00. Numar auto: AG 20 WMT Tin mult sa ajungeti la timp la locul de intalnire, pt a nu face pe ceilalti sa astepte. O sa fiti in total 7 persoane care pleaca de acolo:

1. Flori S
2. Crina Z
3. Viorel S
4. Daniela M
5. Cristina M
6. Sabina D
7. Mihaela N

Ar fi trebuit sa plecati 8, dar din pacate Mimi nu mai poate ajunge, desi stiu cat de mult si-a dorit sa participe...

Mimi:
 Distractie placuta.Sa faceti ingeri de zapada si pt.mine !
 :'(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă