Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pasi in zapada 31 ianuarie - 2 februarie 2014

<< < (14/20) > >>

guitarman:
Si eu votez pentru ora 9.

Ayouni:

--- Citat din: admin din Joi, 30 Ianuarie 2014, 07:06 ---La Agnita, duminica se anunta + 3 grade, cer mai mult senin! Deci la fel o vreme excelenta pt aceasta perioada. Tin minte ca acum 2 ani cand am fost la Festivalul Lolelor erau -10 grade.  ??? Un frig uscat brrrr...Noroc cu Caro, ca ne-a chemat la ea si ne-am incalzit... Ahh, da si ne-a ospatat cu gogosi, hencles si un ceai bun-bun...

--- Terminare citat ---
da, imi amintesc cu multa placere de Caro, desi nu am cunoscut-o, urmaream cu mult interes ceea ce scria.  si printre multe articole interesante, a facut o prezentare foarte frumoasa a festivalului lolelor. de Micaela imi amintesc cu mult drag, de Caro si de Guesswho.  :flori: pentru ele.

admin:
Acum am discutat cu transportatorul, el are mai multe curse Bucuresti - Pitesti. Mi-a spus ca ieri se circula bine pe autostrada, au facut o ora si jumatate, in conditii de drum cu portiuni de zapada in strat foarte subtire. Azi ii spuneau soferii ca soseaua este pe cale sa devina neagra, deci cu siguranta pana maine e ok.

Am decis cu el sa schimbam microbuzul cu unul mai scurt si sa nu ia nici remorca dupa el. Nu este cazul la 8 persoane de a mai avea grija si a remorcii, se pot urca linistit toate bagajele inauntru. Mai scurt inseamna si mai simplu de condus pe timp de iarna, desi eu cred ca o sa veniti tot drumul pe uscat, deci nu e cazul de facut griji.

Numarul microbuzului este AG 20 WMT. In ceea ce priveste plecarea, astept asa cum va spuneam sa vad daca toata lumea se poate incadra in a ajunge la ora 9.00 in Militari. Pana dupaamiaza la 16.00 o sa comunic ora de plecare finala.

CRINA 01:
din partea mea, 150% ora 9!!!!!  e pacat sa pierdem sania

CRINA 01:
Ayouni, pe unde stai? eu vin din Pipera!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă