Aici se discuta > Subiecte generale

Un gand bun...de dimineata!

<< < (19/64) > >>

Onix:
Multumim, asemenea, almi_gabi !
Kipling este unul dintre poetii mei preferati !
Si pentru ca se apropie cu pasi repezi Sf.Andrei, doresc tuturor ce poarta acest nume (si nu numai) zile pline de caldura sufleteasca, multe zambete si pace sufleteasca ! :flori:

wonderland:
Am dat intamplator peste un interviu cu Paula Seling. Mi-a placut "reteta fericirii" data de ea, de fapt un sfat la inceput de an:

"Zambiti mult, iubiti mult, plimbati-va mult!" - Zau ca mi se pare un gand bun pentru fiecare dimineata,

wonderland:
Am vazut ca prin alte colturi de tara, iarna a venit sa-si ia ramas bun cum se cuvine :). Prin dulcele targ e chiar primavara, soare, aer reavan si se aud floricelele cum cresc.

Să fim  atenti si  ne bucurăm de tot ce ne ofera natura in explozia renașterii - poate fi un mod bun de ieși din ganduri neguroase, un pas spre călătoria spre fericirea dată de lucrurile simple. Aparent simple dar miraculoase in miez.

In lipsa pădurii și hălăduirii pe dealuri, privesc firul ierbii, pamantul negru mustind de viață acolo unde oamenii încearcă să scoată din mizeria urbana colțurile de verde din jurul blocurilor cenusii. 

Gand bun, tuturor!

almi_gabi:
Sa aveti zile de primavara frumoase, senine, pline de bucurie.  :)

CamiCamelia:
Un gand bun... de dupa amiaza... :love: :love: :love:
Smile, smile, smile!!!

Validation

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă