Aici se discuta > Subiecte generale
Un gand bun...de dimineata!
exception82:
:)
wonderland:
Bună dimineața. Deși poate părea o poezie tristă sau deprimantă..mesajul mi s-a părut un gând bun pentru orice dimineață.
Să ne grăbim, dară. Să ne grăbim încet, totuși. Să nu lăsăm timpul să treacă pe lângă noi, sperând la ceva ce nu știm dacă va veni. Riscăm să pierdem ceea ce este.
SIMONA_ARAD:
Bună dimineața ,oameni frumoși!
O zi frumoasă și plina de culorile și parfumul toamnei!
Vă îmbrățișez cu drag!
SIMONA_ARAD:
Bună dimineața,oameni frumosi! 21noiembrie -Ziua mondială a salutului
Peste tot în lume, forma de salut este influenţată de varietatea de culturi, salutul având diferite semnificaţii. În Tibet, de exemplu, este foarte politicos sa scoţi limba atunci când întâlneşti pe cineva prima oară. Japonezii se înclină, iar britanicii spun doar "bună ziua" şi îşi dau mâna. În schimb, francezii, pe lângă strânsul mâinii, se sărută pe ambii obraji, atât la sosire, cât şi la plecare. În Botswana, oamenii îşi ating palmele uşor, dar nu le strâng. În Cambodgia, se lipesc palmele, ţinându-le apropiate de piept. Cu cât palmele se ridică mai sus, cu atât respectul arătat este mai mare. În nordul Mozambicului, oamenii bat de trei ori din palme înainte de a rosti cuvântul pentru salut. În Australia, la prima întâlnire nu e politicos să îmbrăţişezi sau să săruţi şi nici să vorbeşti despre chestiuni personale.
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/ziua-mondiala-a-salutului-de-la-buna-ziua-la-limba-scoasa-si-batutul-din-palme-video_185381.html#ixzz3s6Wm0hhJ
:)
Eu as vrea sa fiu in Cambodgia....imi place forma de salut.
SIMONA_ARAD:
Bună dimineața! O cafea ...? :)
O zi frumoasă vă doresc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă