Aici se discuta > Subiecte generale
Un gand bun...de dimineata!
elenuca:
buna dimineata, prieteni......
ce bine ca sunteti........
am inceput ziua cu voi, cu gandurile voastre frumoase, pozitive, l-am ascultat, am si dansat, pe melodia lui Bob Marley, mi-am incantat privirile cu imaginile postate de Gigi sau de altii,CHIAR AM PRIMIT O DIMINEATA FRUMOASA!!!!!!!!!!!!!
sunt sanatoasa,copiii mei sunt bine,am prieteni, am un proiect, mic acum, ce-i drept, care ma motiveaza,.....iata motive ca sa am o dimineata frumoasa si o zi la fel!
multumesc Gig( o sa ajungem sa ne bucuram ca nu poti dormi si atunci cauti si postezi )i, multumesc celor care cautati postati
frezya:
Buna dimineata!
Rostim cuvantul prieten si ne bucuram,ne gandim la intalnirea cu un prieten si din nou suntem fericiti.Cu siguranta prietenia e un motiv de bucurie la inceputul unei zile ,dar si la finalul ei ,daca am manifestat prietenie sau am primit o dovada a prieteniei.
Nicolae Iorga vorbeste despre prietenie astfel:
"Sunt prieteni pentru nevoie,prieteni de nevoie si prieteni in afara de orice nevoie-cei putini!"
Gandul meu cel bun :Sa aveti o zi "in afara de orice nevoie" ca sa va puteti bucura de prietenie, doar din iubire de aproape ... :love: :kissing:
noiembrie:
Buna dimineata !
Ce bine ca Frezya gaseste putin timp , dimineata ,sa ne lumineze ziua.Copilaria petrecuta pe meleaguri
exotice a pus amprenta iubirii de oameni, a desavarsirii cautate atat de mult in alte culturi si religii.
Poate nu doar eu cred asta,dar simtamantul pe care il am cand citesc randurile ei, ma transfera in Lumina.
Cei ce stiu sa daruiasca prietenie, sunt oameni puternici .Sa-i pretuim !
gabi_nico:
Buna!
Apropos de prieteni, eu nu mai am, au fiecare vietile lor si nu au timp de mine. Dar poate gasesc aici! :love:
frezya:
Sunt constienta de favoarea pe care mi-o faci ,Noiembrie,folosind cuvinte atat de frumoase la adresa postarilor pe care le fac...Meritul nu e numai al meu ci si al parintilor care mi-au oferit ,de mica ,tot felul de experiente de viata inedite.Am avut sansa unei copilarii de vis si nici acum nu ma pot plange ...de aceea daruies din inima ,caci la randul meu primesc...Este felul in care incerc sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce a ales sa-mi ofere...daruin cate putin din ce am primit ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă