Aici se discuta > Subiecte generale
Un gand bun...de dimineata!
almi_gabi:
wonderland, la prima citire am inteles "tortellini" ( mintea mea mai "colinda" pe meleaguri italiene !! ;D ) si nu intelegeam despre ce este vorba :hammer: apoi mi-am dat seama; imi pare rau sa aud asta ???, iti doresc ameliorare cat mai grabnica si sanatate multa. :)
Iancu Liliana:
Buna dimineata ! o cafea buna , ganduri pozitive si mult soare in suflet .Sper sa ne ajute si natura .
Liliana
wonderland:
multumesc, almi_gabi. :smitten:
Lucrurile isi gasesc momentul potrivit pentru a se aranja. Oricat ne-am agita uneori sa facem lucrurile asa cum ne dorim, cand dorim, dupa cum ne inchipuim noi ca ar trebui si ar fi bine...de multe ori vedem ca amanarea sau nerealizarea dupa planul nostru a avut un sens.
Sper sa fie bun de dimineata si pentru altcineava, nu doar pentru mine, acest gand ca lucrurile se intampla la momentul potrivit. Iar acel moment potrivit nu e intotdeauna, de fapt e rareori determinat de noi.
Asta nu inseamna ca noua nu ne mai ramane nimic de facut. E nevoie de rabdare, de asezarea pe o directie si de frana pentru orice ne indeamna sa apasam pe acceleratie sau sa luam un ciocan mai mare. :)
Va doresc o dimineata si o saptamana in care sa va simtiti linistiti ca puteti lasa lucrurile sa-si gaseasca fagasul lor!
noiembrie:
Buna dimineata,
Doriti-va o zi frumoasa si asa va fi !
Bucurati-va de ceea ce aveti astazi, acum ,pentru ca este ceea ce trebuie.
Daruiti o clipa de bucurie celorlalti si totul va prinde culoare.
noiembrie:
Oameni dragi,buna dimineata !
Ne-a toropit caldura, ne ingrijoreaza schimbarile,oare nimeni nu mai are de transmis ganduri frumoase, experiente de viata , un cuvant bun...incercam sa iesim din singuratate,sa apartinem
acestei comunitati.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă