Aici se discuta > Subiecte generale
Un gand bun...de dimineata!
Cory:
--- Citat din: noiembrie din Marți, 28 Iunie 2016, 07:52 --- Oameni dragi,buna dimineata !
Ne-a toropit caldura, ne ingrijoreaza schimbarile,oare nimeni nu mai are de transmis ganduri frumoase, experiente de viata , un cuvant bun...incercam sa iesim din singuratate,sa apartinem
acestei comunitati.
--- Terminare citat ---
Caldura mai e cum mai e, dar schimbarile sunt deja prea multe ... cel putin pentru unii dintre noi :(
Posibil ca multi dintre membrii sa fie deja in vacanta...si de aici mai putina comunicare...
Eu va doresc o zi racoroasa oriunde v-ati afla si ca lucrurile sa se aseze in viata fiecaruia asa cum isi doreste!
(still trying to think positive :whistle: )
Gabi p:
almi_gabi:
Multumim Gabi ! O zi magnifica - insorita si plina de voiosie si tie! :)
noiembrie:
In Bucuresti ploua, mocaneste, ploaie rece si mohorata , de toamna.
E putin umed in casa, putin intuneric, putin nu stiu cum...
Eu mai simt inca , pe obraz, mangaierea soarelui bland de la Sibiel,aud glasurile voastre, in cor,sunandu-mi acum, ceva mai pierdut
dar la fel de aievea.
In filmul lui Gigi incerc sa deslusesc pe fiecare si regret ca inca nu stiu numele tuturor.Vad fete zambitoare si in mare parte , asemenea.
Asemenea pentru ca dincolo de aspectul nostru fizic sunt niste suflete care vibreaza si vibratia lor depaseste orice bariera impusa, lumeasca.
Va imbratisez cu muzica sufletului meu !
wonderland:
Si in Moldova ploua cu galeata. Si aici e intuneric si foarte frig. dar e o liniste in mine si o inclinatie spre relaxare si veselie, incat vremea, prin contrast mi se pare foarte potrivita sa ne faca sa cautam acele actiuni care ne aduc lumina si caldura in suflet.
Multumim, noiembrie! Gandul tau e un dar perfect armonizat cu starea zilei:flori:!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă