Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Calare...la cetati. Excursie Sighisoara 14 – 18 mai 2014

<< < (11/17) > >>

ella_cj:

--- Citat din: cixy1983 din Miercuri, 09 Aprilie 2014, 17:45 ---salut

pai putem merge fie cu masina si impartim costurile de bezina (a mea consuma vreo 5 l la 100 :D) sau cu trenul si impartim... plictiseala drumului.
nici eu nu am mai fost la sighisoara dar fac rost de gps si o nimerim. sunt aproximativ 150 de km pana acolo

--- Terminare citat ---

Cixy, la asa consum mi-e si rusine cu a mea masinuta care e pe benzina, si cand vad cat consuma prin oras imi vine sa circul doar pe cel mult doua roti daca nu chiar sa devin pieton  ;)

Daca mai e valabila oferta eu m-as inscrie ca pasager in masinuta ta pentru excursia asta.

cixy1983:
Sigur :) Eu ma bucur de copiloti. Pare drumul mai scurt :).

cixy1983:
Gigi, ne poti face "lipeala" pe e-mail? Nu stiu de ce nu pot sa ii trimit Ellei mesaj privat de pe forum.

ella_cj:
salut cixy,

aceeasi rugaminte am avut-o si eu catre Gigi acum cateva zile  ;), el a fost prompt ca de obicei dar eu m-am levenit (ca de obicei  :blush:) mai ales in zilele astea de vacanta.
Emailul e pe drum spre tine acum.

Ella

wonderland:

--- Citat din: cixy1983 din Vineri, 02 Mai 2014, 11:34 ---Nu stiu de ce nu pot sa ii trimit Ellei mesaj privat de pe forum.
--- Terminare citat ---

Nimeni nu poate. e o optiune inactiva. Dar Gigi face....lipeli pe email  :giggle: :)

Acusica sunteti....pe cai si prin cetati. Sa aveti vreme buna si sa va distrati maxim!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă