Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calare...la cetati. Excursie Sighisoara 14 18 mai 2014
wonderland:
Nu chiar toate. La intern - Ziua Recoltei, Cooking Camp, Revelionul, Carnavalul - nu presupun decat pregatirea fizica pentru multe ore dans *|*
La extern e fara munte.
Corect ar fi sa spui, nu am nicio pregatire...acum ;)
Bine ai venit si...enjoy!
admin:
Loredana, te asteapta o veste buna. Avem o renuntare, asa ca Samiza ti-a transmis Email-ul de rezervare.
dascalu_loredana:
Multumesc din suflet! Si pentru incurajari si pentru tot :) Din pacate, din dorinta mea prea mare de a participa nu am realizat ca in perioada aceea nu pot pleca de la serviciu, organizam alegerile europarlamentare... .
Distractie frumoasa si abia astept sa ne intalnim in alta excursie! O sa comunic si Samizei, pentru anularea rezervarii.
admin:
Plecarea microbuzului din Bucuresti: ora: 9.00. Statia AGIP Pacii (Bulevardul Iuliu Maniu)
Traseu: Bucuresti - Ploiesti - Brasov (o sa fie in jur de ora 12.30 - 13.00) - Rupea - Sighisoara (15.30 - 16.00)
Numar microbuz: AG 40 MYO
Nume sofer: Vladu Danut
Numar sofer: 0742 019 711
Plecarea microbuzului din Sibiu: 11.00, parcarea Hotelului Ibis. Mercedes Vito M 350 WK. Numarul meu 0745106501. O sa ajungem la Sighisoara in jur de 13.00.
admin:
Lista de Sighisoara:
1 P Andreea inca neconfirmata participarea/ microbuz Bucuresti
2 S Elena Silvia microbuz Bucuresti
3 M Oana microbuz Bucuresti
4 Monica D microbuz Bucuresti
5 S Carmen microbuz Bucuresti
6 Delia L microbuz Bucuresti urcare Brasov
7 S Mihaela microbuz Sibiu
8 Cindea Gigi microbuz Sibiu
9 P Gabriela microbuz Sibiu - urcare Sighisoara
10 B Daniela masina personala
11 Celia B masina personala
12 B Milica masina personala
13 C Mia Maria masina personala
14 G Mona masina personala
15 Iulian M masina personala
16 Mihaela I masina personala
17 A Paula masina personala pana la Sighisoara, inapoi cu microbuzul pana la Brasov
In concluzie:
Pt microbuzul de Bucuresti:
din Bucuresti vor urca 4 sau 5 persoane, functie de confirmarea sau nu de participare a Andreei P
din Brasov are sa urce o persoana (ora 12.30 - 13.00)
Calculatie Bucuresti - Sighisoara 291 km pe tur, 582 km in total. 582*1.8*1.24 = 1299 RON. Calculatia de tarif am facut-o pentru 10 persoane care vin din Bucuresti si atunci tariful dus si intors de transport ar fi fost 1299/10 = 129,9 RON/persoana. Sunt doar 4-5, nu m-am asteptat la acest raport, de data aceasta defavorabil celor din Bucuresti, astfel incat tariful ar fi prea mare pt cei care vin de acolo. Greseala de aproximare este a mea, deci o asum, suport eu diferenta de tarif, acesta urmand sa se calculeze pentru 10 persoane.
Deci cei care vin din Bucuresti platesc 130 RON/persoana dus si intors, persoana care urca din Brasov 53 RON, dus si intors.
Pt microbuzul de Sibiu:
din Sibiu in afara de mine va mai fi inca o persoana (Mihaela S)
din Sighisoara o sa o luam pe Gabriela P. in jur de ora 12.30 - 13.00
In rest toti vor veni cu mijloace proprii sau in grupaj.
Atentie, pt cei care urmeaza sa vina cu masini proprii. Locatia este Hanul Dracula Danes, nu Pensiunea Dracula Danes, cea de la sosea. Este situat într- la 6 km de Sighisoara si 5 km de Pensiunea Dracula Danes.
Coordonate GPS: 46.223018, 24.701643
Doar eu, Mihaela I si soferul vom sta la Pensiunea Danes.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă