Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 19 – 22 august 2014  (Citit de 48556 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 19 – 22 august 2014
« Răspuns #75 : Luni, 18 August 2014, 20:47 »
Pentru cei care nu se vor incumeta pe traseul lung pe Cheile Nerei, poate fi o varianta sa mearga pana la Lacul Dracului si apoi retur la microbuz ca apoi seara la intoarcerea voastra sa mearga pe zona de tunele ?

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #76 : Marți, 19 August 2014, 05:26 »
aprilie, ai incredere in variantele propuse de Gigi. El are grija ca fiecare sa se bucure cat mai mult de ceea ce poate oferi locul respectiv. Ai incredere si in tine :strong:
Sa aveti zile frumoase si sa adunati momente de neuitat :flori:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #77 : Vineri, 22 August 2014, 19:27 »
Am ajuns, am transmis fotografiile si lista. Revin, acum sunt pe fuga!   :)

Offline Ema Elena

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #78 : Sâmbătă, 23 August 2014, 18:10 »
A fost SUPERB!
Multumim, Gigi!
Multumesc tuturor si sper sa ne revedem curand!  :)

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #79 : Sâmbătă, 23 August 2014, 22:18 »
A fost SUPERB!
Multumim, Gigi!
Multumesc tuturor si sper sa ne revedem curand!  :)

SUBSCRIU CU TOTUL! :)

Offline Florin1968

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 279
« Răspuns #80 : Duminică, 24 August 2014, 08:14 »
A fost foarte frumos  ! Auzisem de mult de Cheile Nerei dar până acum nu am reușit sa le văd !

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #81 : Duminică, 24 August 2014, 09:24 »
Ma bucur ca va placut! In fiecare excursie prin tara, am sentimentul ca reusesc sa va surprind, aratandu-va ca tara asta inseamna mult mai mult decat fac unii sa para...

Cateva fotografii din excursia aceasta, ma tem ultima pe acele meleaguri... Din pacate, desi sunt doua locuri care imi plac foarte mult, se pare ca anul viitor va trebui sa renunt la doua excursii: cea de pe Cheile Nerei si cea din Apusenii de Padis. Drumurile au devenit atat de rele incat efectiv nu pot fi parcurse fara probleme de reparatii ulterioare la masini... :( Insa cine stie, poate se intampla o minune si o se faca si acolo ceva....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #82 : Duminică, 24 August 2014, 09:28 »

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #83 : Duminică, 24 August 2014, 09:34 »

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #84 : Duminică, 24 August 2014, 13:56 »
Ce pacat, vreau si eu sa ajung in aceste locuri, dar anul acesta nu s-a potrivit.  :worthy: Sa speram ca nu renunti de tot la actiune, Gigi, si o vei mai relua in anii urmatori.   :((

Offline Florin1968

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 279
« Răspuns #85 : Duminică, 24 August 2014, 16:19 »
Nu mai postează nimeni păreri,  impresii aici pe forum ? Păcat ! Ar fi fost frumos, puteam să mai ținem legătura !

Offline zambila

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 65
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #86 : Duminică, 24 August 2014, 21:00 »
Au fost doua zile de vis,cu peisaje superbe,stanci maiestuoase,lacuri de un verde-albastru-negru ireal si cascade incredibil de frumoase.Multumita si lui Gigi,si grupului grozav de care am avut parte,a fost o "ieseala"tare faina.Multumiri pentru toate manutele intinse la nevoie.Multumiri speciale Roxanei pentru pernuta,Mihaelei-colega mea de camera si de bancheta pentru companie si Tatianei pentru "logistica" :worship:.Va imbratisez pe toti.Mona

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #87 : Duminică, 24 August 2014, 21:16 »
Nu mai postează nimeni păreri,  impresii aici pe forum ? Păcat ! Ar fi fost frumos, puteam să mai ținem legătura !

Florin, nu fii trist , avem adresele de e-mail pentru a tine legatura in continuare :)
Parerile sunt cu siguranta unanime : ceea ce am vazut a fost superb! drumul a fost minunat iar grupul a fost format din oameni frumosi!
Pe Gigi nu-l mai laudam ca sa nu i se urce la cap:D dar trebuie sa-i recunoastem meritele public pentru ca cei noi sa stie ca se pot baza cu incredere  pe alegerile facute de el.

Iar daca ceva m/ne-a nemultumit (cum ar fi gazda cea infumurata)  o sa uit/uitam repede si o sa ne ramana doar amintirile frumoase:).

Profit de ocazie sa strig :astept poze de la participanti pe e-mail!....

Pupici tuturor!

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #88 : Duminică, 24 August 2014, 21:23 »
Au fost doua zile de vis,cu peisaje superbe,stanci maiestuoase,lacuri de un verde-albastru-negru ireal si cascade incredibil de frumoase.Multumita si lui Gigi,si grupului grozav de care am avut parte,a fost o "ieseala"tare faina.Multumiri pentru toate manutele intinse la nevoie.Multumiri speciale Roxanei pentru pernuta,Mihaelei-colega mea de camera si de bancheta pentru companie si Tatianei pentru "logistica" :worship:.Va imbratisez pe toti.Mona

Multam Mona de gandul frumos. Sper ca ai ajuns cu bine acasa si ca nu o sa ma uiti cand mai vii la capitala.:) Imi doresc sa ne revedem cat mai curand intr-o alta ieseala SC si cum timpul trece repede, asa o sa fie, chiar daca se va intampla deabea in 2015! Multe imbratisari, de la mine pentru tine! Tatiana

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #89 : Duminică, 24 August 2014, 21:44 »
aprilie, ai incredere in variantele propuse de Gigi. El are grija ca fiecare sa se bucure cat mai mult de ceea ce poate oferi locul respectiv. Ai incredere si in tine :strong:

Multumesc, wonderland  :) Numai increderea in Gigi mi-a dat curajul de a ma aventura din nou in aceasta excursie. Dupa problemele de sanatate de anul acesta nu credeam ca voi mai fii in stare sa particip la vreo actiune SC.

Pentru mine au fost 4 zile superbe, nu doar doua. Totul a fost minunat pana in clipa despartirii si chiar si dupa aceea, gandindu-ma la voi si la momentele petrecute impreuna, la acele peisaje de vis pe care le-am revazut cu multa bucurie.
Ii multumesc lui Gigi pentru momentele deosebite, unice pe care le gandeste si creeaza pentru noi  :flori:
Va pup si sper sa ne revedem cat mai curand.  :kissing: