Am reluat impreuna cu Samiza lista (aproape finala) de Cheile Nerei.

Si am inteles-o doar acum... Imi tot spunea ca a lucrat mai mult la liste de renuntari si de modificari decat la ceea ce era important...

Cate schimbari??!! - cred ca este recordul...

Clar ca incepand de anul viitor trebuie sa schimbam ceva in ceea ce priveste usurinta cu care unii privesc posibilitatea de a se muta de la o actiune la alta, de a renunta cand doresc si cum doresc, cu gandul ca o sa se gaseasca pe altcineva in loc. As fi dispus sa admit ca Samiza sa faca munca asta pt cei care au fost deja cu noi, care stiu ca au un motiv intemeiat de renuntare...Care inteleg cat este de lucru la mutat, lucrat toata ziua in tabele si liste...Dar nu cei vechi produc nebunia din liste ci cei care incearca marea cu degetul....90% din cei care recurg la "hai sa ne inscriem si apoi mai vedem..." sunt la prima iesire...Nu o sa mai fiu de acord sa-si consume timpul cu nehotararile unora...
Am creat facilitatea asta de a se gasi un inlocuitor pe forum, dar din pacate parte din cei noi nu stiu sa lucreze cu acest instrument si uite asa ....totul ajunge la Samiza. Telefoane, Email-uri, tot feluri de cereri. Cineva s-a trezit acum vreo 2 saptamani - o luna, ca a renuntat anul trecut la nu stiu ce actiune si ca a pierdut avansul dar noi sa facem in asa fel incat sa i-l mutam la ceva din toamna asta...

Sa cazi pe spate si nu alta...?! N-am stiut ce sa fac cand mi-a spus Samiza, sa rad sau sa ma gandesc mai bine la modul in care lasam sa fim perceputi...Ajutam si noi cat putem, dar sunt niste limite si aici...Cand intradevar vedem ca e o problema serioasa si omul chiar este nevoit sa renunte, ii acordam tot sprijinul, dar cand nu-ti mai raspunde, te trezesti ajuns la destinatie ca nu ai o persoana si apoi dupa nu stiu cat timp se "trezeste" si iti transmite sa-i muti banii pe alta actiune...atunci???

Odata cu catalogul de excursii pe 2015 o sa apara si niste schimbari si completari:
- o sa existe un contract de agentie care va cuprinde si clauzele de renuntare, cum si in ce conditii se poate face aceasta
- comunicarea si informarea se va face exclusiv pe traseul: rezervari (site) - Email rezervare - achitare avans si transe - forum. Nu vor mai fi posibile inscrieri telefonice sau Email nici pt excursii, nici pt transport. Platformele sunt simplu de accesat, forumul ofera facilitati de printare, de a intreba si raspunde. Oricine poate cu un pic de bunavointa sa se descurce acolo. Profilul grupul Singles Camp este high educated deci folosirea computerului si a internetului nu poate crea nici un fel de problema...Doar ca trebuie la inceput un pic de rabdare...Eu sunt gata sa ajut si sa indrum, doar sa fiu solicitat...

Dar sa revin la listele pt Cheile Nerei. In acest moment o sa vedeti ca sunt 2 locuri libere la femei si 1 (nesigur) la barbati. Samiza imi spunea ca are ceva pe lista de asteptare, va incerca sa completeze grupul, pana la plecarea noastra in Austria.
Trebuie sa stiti ca programul meu in urmatoarea perioada este: 6 - 10 Apuseni, 11 - 18 Bavaria si Austria, 19 - 22 Cheile Nerei. Vedeti ca nu am nici macar cate o zi libera intre, deci nu o sa am posibilitatea sa ajut la partea de inscriere tranport si nu o sa mai pot furniza nici alte informatii. Raman cele pe care le ofer acum.
Lista arata in acest moment asa:
1 Elena I Bucuresti microbuz Bucuresti
2 A Elena Tirgoviste microbuz Bucuresti
3 C Alexandra Bucuresti microbuz Bucuresti
4 S Gabriela Bucuresti microbuz Bucuresti
5 Z Angelica Bucuresti microbuz Bucuresti
6 Mona G Bacau microbuz Bucuresti
7 Bogdan M Bucuresti microbuz Bucuresti
8 Viorel S

neconfirmat Bucuresti -
posibil loc liber barbat 9 N Elena Bucuresti microbuz Bucuresti
10 N Danuta Agigea
11 Z Teofilia Bucuresti
12 A Cristina Bucuresti microbuz Bucuresti
13 Cristina B Bucuresti microbuz Bucuresti
14 Crina M Bucuresti microbuz Bucuresti
15 B Anton Recas masina proprie
16 A Adrian Timisoara masina proprie
17 P Ana Maria Bucuresti microbuz Bucuresti
18 A Ecaterina Bucuresti microbuz Bucuresti
19 Tatiana B Bucuresti microbuz Bucuresti
20 C Maria Onesti
21 S Roxana Bucuresti microbuz Bucuresti
22 M Monica Pitesti microbuz Bucuresti, urcare Pitesti
23 Mihaela Necula

vezi intrebarea de mai jos.... - microbuz Bucuresti
24
Ramas liber 25 C Mihaela Bucuresti microbuz Bucuresti
26 A Cerasela Bucuresti microbuz Bucuresti
27 Iulia T Bucuresti microbuz Bucuresti
28 C Raluca Cluj
29 H Liliana Bucuresti microbuz Bucuresti dar nu pot confirma in acest moment disponibilitatea (este a 21-una, ultima inscrisa la microbuz, din pacate peste cele 20 de locuri disponibile...).
30 Dana A Magurele microbus Bucuresti
31
Ramas liber Cei in dreptul carora nu am mentionat nimic la transport, nu au comunicat cu ce vin. Deci cine nu a comunicat pana in prezent cu ce merge:
N Danuta Agigea
Z Teofilia Bucuresti
C Maria Onesti
C Raluca Cluj
Am vazut undeva pe topic o discutie referitoare la cineva inscris cu numele de Mihaela Necula. Alticineva, coincidenta de nume, spunea ca nu este inscrisa si ca apare pe lista... iar pe persoana cu nickname-ul ela_nec, care anunta rezervarea nu o gasesc pe lista Samizei...Poate elucidam misterul...

pana plec...
Pt microbuzul de Bucuresti nu mai sunt locuri libere, singura posibilitate este deci legatura cu cel de Sibiu. Acesta pleaca pe ruta: Sibiu - Orastie - Hateg - Caransebes - Resita - Sasca Montana si retur. Daca doriti sa mergeti cu acesta inscrieti-va va rog aici pe site.
Am sa vad cand ma intorc.
Plecarile celor doua microbuze:
Pentru cei din
Bucuresti:
se pleaca in 19.08, marti la ora 7.00 statia AGIP Pacii (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 194 si se ajunge dupa cca 9-10 ore, adica la 17.00, la Sasca Montana.
Microbuz Mercedes Sprinter alb numar B 777 DTA. Plecarea
microbuzului din Sibiu va fi la ora 11.00. Loc: parcare Hotel Ibis. Numar auto M WK 350, Mercedes Vito argintiu