Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 19 22 august 2014
lilianchen:
--- Citat din: Mihaela39 din Miercuri, 06 August 2014, 14:53 ---Reamintesc ca s-au eliberat 2 locuri in aceasta excursie. Unul platit integral, pentru altul s-a platit doar avansul.
Daca este cineva amator sa participe ma poate contacta pe e-mail marmih_72@yahoo.com sau o poate contacta direct pe Samiza.
Am mai fost acum 2 ani in Cheile Nerei si va asigur ca este o zona superba care merita (re)vazuta! :thumbup:
--- Terminare citat ---
Daca s-a eliberat un loc pentru microbuzul din Bucuresti, va rog tineti cont si de mine-liliana h.Multumesc!
aprilie:
Nu stiu care este ultima lista pentru microbusul din Bucuresti dar pentru cel din Sibiu, sigur avem asa:
Microbuz Sibiu
1. Danuta Nita - Agigea
2. Corina V - Buc.
Voi ajunge in Sibiu cu masina proprie, daca exista amatori sa calatoreasca cu mine, am max 2 locuri libere. Asta pentru ca, fiind vorba despre un Matiz, trebuie sa pastrez spatiu si pentru bagaje.
Astept de la Gigi ora si locul de intalnire in Sibiu si o sugestie unde pot sa-mi las masina :)
Si ... :applause: abia astept sa revad acele locuri SUPERBE, pe oamenii FRUMOSI din SC si sa retraiesc acea atmosfera MINUNATA pe care numai Gigi stie sa o creeze :dance: *|*
acbard:
Tu si Matiz-ul tau :strong:
aprilie:
--- Citat din: acbard din Joi, 07 August 2014, 22:18 ---Tu si Matiz-ul tau :strong:
--- Terminare citat ---
comentezi?! :box:
Sau vrei sa trec sa te iau si pe tine din Rm Valcea? :D
adrian.aslau:
Buna,
dupa cum am discutat ieri telefonic, am sa intreb acelasi lucru si aici pe forum. Doresc sa ajung in data de 19 dis de dimineata la Pensiune. Doresc sa plec in jur de ora 8 din Timisoara, asadar in jur de ora 10 ar trebui sa ajung. Nu doresc sa ma cazez atunci si singurele lucruri de care am nevoie este curent si conexiune la internet. Se poate comunica acest lucru la Pensiune si sa fie intrebati daca este o problema pentru ei?
Motivul este simplu, va trebui sa muncesc in data de 19 si prefer sa ma trezesc devreme si la finalul zilei de munca sa intru literalmente direct in concediu :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă